ΑΛΕΞΙΑ “In a Jazzy Christmas Mood”

ΑΛΕΞΙΑ

“In a Jazzy Christmas Mood”

  23-27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Half Note Jazz Club

                

Η Αλέξια θα βρίσκεται στη σκηνή του Half Note Jazz Club για πέντε μοναδικές συναυλίες από τις 23 έως και τις 27 Δεκεμβρίου.

 

Μαζί με επίλεκτους μουσικούς, θα χαρίσει στο κοινό μουσική υψηλού επιπέδου, αναβιώνοντας την ατμόσφαιρα των Jazz Clubs της Αμερικής στην καρδιά της Αθήνας.

 

Η Αλέξια, με το αυθεντικό ηχόχρωμα και το δικό της χαρακτηριστικό phrasing, θα ερμηνεύσει τραγούδια από την αγγλόφωνη πτυχή της δισκογραφίας της, από τον ιστορικό πια Τζαζ δίσκο της, «In a Jazz Mood», στον οποίο συμμετέχουν οι θρύλοι της Τζαζ, Chick Corea και John Patitucci, από τον αναγνωρισμένο από τα Grammys δίσκο της «Birds Have To Fly» σε συνεργασία με τον Peter Massink, από τον τριπλό της δίσκο «Re-bE» σε δικές της συνθέσεις, αναβιώνοντας ταυτόχρονα ορισμένα από τα κλασικά τραγούδια standards, της Αμερικανικής Τζαζ, επανερμηνεύοντας τις μουσικές των σπουδαίων Nina Simone, Chick Corea, Betty Carter, Billie Holiday, Abbey Lincoln, John Coltrane, με ειδικά επιλεγμένα τραγούδια, γκόσπελ και ragtime των Louis Armstrong, Dizzy Gillespie, Fats Waller, Cab Calloway, κ.ά.

Με μια μουσική πορεία 40 ετών και 45 ηχογραφημένους δίσκους, η Αλέξια έχει αναπτύξει το δικό της εκλεκτικό μουσικό ύφος, ενώ εμπνέεται από ένα μεγάλο φάσμα μουσικών ειδών. Οι εγγενείς φωνητικές της δεξιότητες, το προσωπικό της στυλ, η έκφραση και ο τρόπος με τον οποίο ερμηνεύει ένα τραγούδι, το ηχόχρωμα της φωνής της, που εκτείνεται σε τρείς οκτάβες και το βιμπράτο της, ενσαρκώνουν την ουσία του πρωτοποριακού της ήχου.

Απολαύστε τη στη σκηνή του εμβληματικού Half Note Jazz Club από τις 23 έως και τις 27 Δεκεμβρίου, με εορταστική διάθεση την πιο μαγευτική εποχή του χρόνου!

Συντελεστές

Αλέξια Βασιλείου | Φωνή & Σύλληψη

Γιώργος Μορφίτης | Πιάνο

Σταύρος Μάνθος | Σαξόφωνο

Γιώργος Παλαμιώτης, Αλέξης Δελλής | Ηλεκτρικό Μπάσο

Νίκος Κασσαβέτης | Κρουστά

Βαλεντίνα Καραντώνη|Παραγωγός & Καλλιτεχνική Διεύθυνση για την Αλέξια Βασιλείου

Delta Pi | Οργάνωση Παραγωγής & Εκπροσώπηση Αλέξιας Βασιλείου στην Ελλάδα

 

Official website: www.alexiamusic.com

Facebook: @alexiavassilioupage
Instagram: @alexia_vassiliou

YouTube: @alexiamusic

 

 

Info

ΑΛΕΞΙΑ “In a Jazzy Christmas Mood’’

 

23-27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Half Note Jazz Club

Τριβωνιανού 17, Μετς | 210 9213310

Παρασκευή 23/12  – Σάββατο 24/12  & Κυριακή 25/12 – 22:30

Δευτέρα 26/12  & Τρίτη 27/12 – 21:30

Τιμές εισιτηρίων: από 15€

Προπώληση εισιτηρίων: https://www.viva.gr/tickets/music/alexia-in-a-jazz-mood-1/

www.halfnote.gr

Πληροφορίες: 210 9213310

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

Prestige The Band – EEOO

Prestige The Band – EEOO Οι Prestige The Band υποδέχονται το 2023 με ολοκαίνουργιο τραγούδι και μας ξεσηκώνουν! Η αγαπημένη μπάντα που απολαμβάνουμε τα τελευταία χρόνια στην εκπομπή The 2Night Show με

Stephanie Chianda “Me, Myself & I”

Ατομική Έκθεση Stephanie Chianda “Me, Myself & I” Έναρξη έκθεσης: Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου, 20:00 Blank Wall Gallery Φωκίωνος Νέγρη 55 Κυψέλη [p]+30.211.4052.138 [m]+30.694.3868.124 www.blankwallgallery.com Επιμέλεια έκθεσης: Ayọ̀ Akínwándé Διάρκεια έκθεσης: Από 3 Φεβρουαρίου έως 15 Φεβρουαρίου 2023