Δυνάμεις του Αιγαίου -Στον Σταυρό του Νότου Plus στις 14/12

Οι Δυνάμεις του Αιγαίου, μια μουσική μπάντα που με το καλλιτεχνικό της στίγμα, συνδυασμό μουσικών ιδιωμάτων και μουσικών οργάνων του κόσμου,  επηρέασε το νεότερο ελληνικό τραγούδι αλλά και τα προγράμματα των μουσικών σπουδών των τελευταίων δεκαετιών, με τον Διονύση Σαββόπουλο και τον Μάνο Χατζιδάκι να υπογράφουν τις πρώτες δισκογραφικές παραγωγές τους, στις 14 Δεκεμβρίου παρουσιάζουν στον Σταυρό του Νότου Plus, τα τραγούδια του καινούριου άλμπουμ τους,  που ήδη κυκλοφορούν ψηφιακά από την δισκογραφική εταιρία Ogdoo Music Group με τίτλο Ανάσα, σε μια συναυλία σε δύο μέρη στο Σταυρό του Νότου, με την παρουσία όλων όσοι συμμετείχαν στις ηχογραφήσεις.

Στο πρώτο μέρος θα ακουστούν όλα τα τραγούδια του άλμπουμ, με τις φωνές του Νίκου Γράψα, του Χρήστου Τσιαμούλη, το βιολί του Γιάννη Ζευγόλη και τα κρουστά του Μιχάλη Κλαπάκη, αλλά και τις φωνές των φίλων συμμετεχόντων  Μίλτου Πασχαλίδη,  Μαρίας Αλαμανή Ναθαναηλίδου και Μαρίας Μιχαλάκα.
Την συναυλία πλαισιώνει ο εξαιρετικός μουσικός Γιώργος Παπάς.

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου στον Σταυρό του Νότου Plus στις 21:30.

 

https://www.youtube.com/watch?v=lA4MTslz3nM&list=PLMK4tD4Ie1rjOqzgO_LXuTAgw_8Pc8YYg

Προπώληση : viva.gr

Δυνάμεις του Αιγαίου
νέο άλμπουμ «Ανάσα»

Οι Δυνάμεις του Αιγαίου, ηχογράφησαν 9 τραγούδια, με τον τρόπο που ξέρουν καλά, τον δημιουργικό  συνδυασμό ιδιωμάτων από τις μουσικές όλου του κόσμου.

Χωρίς να περιορίζονται από μη μουσικές ιδεοληψίες στη χρήση μουσικών οργάνων και μουσικών ιδιωμάτων, στα τραγούδια τους φιλτράρονται με αισθητικό τρόπο όλες οι μουσικές εμπειρίες που έχουν κατασταλάξει  στο σώμα, την ψυχή και το πνεύμα τους.

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

Προσκλήσεις – Live Streaming

Κερδίστε προσκλήσεις για το Σάββατο και την Κυριακή στις 20:00 στο Θέατρο Faust για την παράσταση Live Streaming σε σκηνοθεσία Αντώνη Καραγιάννη , κείμενο Λέων