ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΟΝΤΕΛΑ του Γιώργου Κουτούλια

Βιβλίο  ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΟΝΤΕΛΑ 1982 – 2022

Η  Φωτογραφική «Μνήμη» των Ελλήνων και Ελληνίδων Μοντέλων

@elladas_modela_book             FBook: ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΟΝΤΕΛΑ

Η Παρουσίαση  του  Βιβλίου ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΟΝΤΕΛΑ του Γιώργου Κουτούλια πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Pasaji, πριν λίγες μέρες. Παρευρέθηκαν πλήθος Μοντέλων, πρώην και ενεργών, Φωτογράφοι, Σχεδιαστές Μόδας, Fashion Stylists, Φίλοι και Συνεργάτες, σε μια  συγκινητική εκδήλωση-γιορτή. Τον συντονισμό της  συζήτησης  ανέλαβε η Δικηγόρος & Σχεδιάστρια Μόδας Γεωργία Χιώνη. Για  το Βιβλίο και τον Συγγραφέα μίλησαν οι  Όλγα Καραβερβέρη (Σχεδιάστρια Μόδας), Βαγγέλης Ρασσιάς (Φωτογράφος), Μαρία Βυτινίδου (Ιδρύτρια της Σχολής Μόδας ATHENS FASHION CLUB), Γιάννης Παπουτσάκης (Δημοσιογράφος) και Τζένη Οικονόμου (Fashion Specialist), Χαιρετισμό έκαναν οι Άντζελα Ευριπίδη, Αθηνά Ματίς.

 

  • Το Βιβλίο απευθύνεται στους «βετεράνους», γυναίκες και άνδρες, Μοντέλα, που «πέρασαν» από την ζωή του Μοντέλου από το 1982 μέχρι και σήμερα, αλλά δίνει και πολύτιμες οδηγίες και συμβουλές για τα νέα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με τον δύσκολο, σκληρό, ανταγωνιστικό, αλλά και πολύ συναρπαστικό χώρο του modeling.
  • Ο Γιώργος Κουτούλιας, με το βιβλίο του «ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΟΝΤεΛΑ», δεν θέλει να αποτυπώσει μόνο την ιστορία του modeling στη χώρα μας, αλλά και, αναφέροντας και παρουσιάζοντάς τους, να πει και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εκείνους και εκείνες με τους οποίους / τις οποίες συνεργάστηκε και που δούλεψαν για χρόνια στον χώρο της Oμορφιάς και του modeling. Με απλό και κατανοητό ύφος, ο διεθνώς αναγνωρισμένος Γ. Κ. μας αποκαλύπτει μυστικά για την τέχνη του modeling.
  • Tο Βιβλίο έρχεται να «σφραγίσει» μια εποχή (1982-2022), συγκροτώντας μια ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΝΗΜΗ από μοντέλα, συνεργάτες και ανθρώπους της Μόδας και να αποτελέσει μια παρακαταθήκη και συνάμα ένα ταξίδι στον υπέροχο, λαμπερό, αλλά και ανταγωνιστικό κόσμο της Μόδας και της Ομορφιάς των τελευταίων 40 χρόνων, μέσα από πρόσωπα και εικόνες.
  • Ο κορυφαίος Έλληνας manager μοντέλων Γιώργος Κουτούλιας, «ψυχή» του Βιβλίου,  πρωτοπόρος & καινοτόμος,  έχει το  «μάτι» να ανακαλύπτει, εκπαιδεύει και αναδεικνύει νέα Μοντέλα, όπως  έχει κάνει  στο παρελθόν με  τις/τους  Άντζελα Ευριπίδη, Νίκη Κάρτσωνα, Ελένη Πετρουλάκη, Κώστα Φραγκολιά, Μπέττυ Κουράκου, Ρία Αντωνίου, Σάρα Τσέχου, ενώ, βέβαια, έχει συνεργαστεί με όλα τα μεγάλα ονόματα του Ελληνικού Modeling: Βίκυ Κουλιανού, Ανδρεανή Τσάφου, Μικαέλα Φωτιάδη, Τάμτα Μαστοράκη κ.ά.

 

 

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

LUZ CASAL Solo esta noce |Christmas Theater

LUZ CASAL Solo esta noce The best of Luz Casal ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ, ώρα 21:00 ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ, ώρα 20:00 Christmas Theater ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ