Κώστας Τριανταφυλλίδης στο Caja de música

Μουσική Σκηνή

Ο Κώστας Τριανταφυλλίδης έρχεται με ένα γιορτινό πρόγραμμα στο Caja de música
Ανήμερα Χριστούγεννα στις 22.30

 

Ραντεβού με το κοινό δίνει ανήμερα Χριστουγέννων ο Κώστας Τριανταφυλλίδης. Ο γνήσιος λαϊκός ερμηνευτής, έρχεται με ένα εξαιρετικό πρόγραμμα και μας χαρίζει αγαπημένα τραγούδια από το χθες και το σήμερα. Μαζί του η νέα ερμηνεύτρια Σουσάνα Τρυφιάτη.
Ελάτε να περάσουμε μαζί τις γιορτές με ένα πρόγραμμα που θα μας κάνει να τραγουδήσουμε, να διασκεδάσουμε και ίσως και να χορέψουμε!

Οι εμφανίσεις του Κώστα Τριανταφυλλίδη στο Caja de Musica ήρθαν ως συνέχεια μίας σειράς από σημαντικές συνεργασίες που κέρδισαν την προσοχή και το ενδιαφέρον όλων.

Ξεχωριστή στιγμή η συνεργασία του με τον Μίνω Μάτσα στην ταινία «Ευτυχία» με την διασκευή στο τραγούδι «Όνειρο Απατηλό» του Aπόστολου Καλδάρα και της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου που σημείωσε τεράστια επιτυχία!
Ακολουθεί η συνάντησή του με τον Γιώργο Νταλάρα, και η συμμετοχή του σε σπουδαία αφιερώματα σε εμβληματικούς καλλιτέχνες όπως ο συνθέτης Γιάννης Μαρκόπουλος, και ο ερμηνευτής Δημήτρης Μητροπάνος, καθώς επίσης και η συνύπαρξη με τους ΤΑΚΙΜ και την Ελένη Βιτάλη στη Μικρή Επίδαυρο.
Ο Κώστας Τριανταφυλλίδης και οι καταξιωμένοι μουσικοί του, συναντιούνται τα Σαββατόβραδα του χειμώνα με πολυαγαπημένα τραγούδια, που έρχονται τώρα να μας φανερωθούν αλλιώς στο Caja de Musica.

Πληροφορίες:
Σινώπης 27 & Μιχαλακοπούλου, Αθήνα
Είσοδος: 15€
Κρατήσεις: 6944 610061

 

 

 

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα