Μουσικά Παραμύθια με την Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
Μουσικά Παραμύθια με την Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών
σε αφήγηση Δημήτρη Λάλου και Μαριλίτας Λαμπροπούλου
”Ο Πέτρος και ο Λύκος” και
χριστουγεννιάτικα παραμύθια με κάλαντα.
Μια παράσταση για μικρούς και μεγάλους

Το κλασικό έργο Ο Πέτρος και ο Λύκοςτου ΣεργκέιΠροκόφιεφμαζί με μουσικά χριστουγεννιάτικα παραμύθια και κάλαντα, παρουσιάζονται με τη συνοδεία της Φιλαρμόνιας Ορχήστρας Αθηνώνσε αφήγηση των: Δημήτρη Λάλου, Μαριλίτας Λαμπροπούλουκαι μουσική διεύθυνση της αρχιμουσικού Ζωής Ζενιώδη, από την δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων και για 6μόνο παραστάσεις: 26,27, 29 και 30Δεκεμβρίου, στην κεντρική σκηνή του Δημοτικού Θέατρου Πειραιά.
Το περίφημο μουσικό παραμύθι “Ο Πέτρος και ο Λύκος” σε λιμπρέτο και μουσική του Σεργκέι Προκόφιεφ είναι ένα από τα δημοφιλέστερα έργα του διεθνούς ρεπερτορίου. Αποτελώντας ένα ευφάνταστο μουσικό όχημα, μέσω του οποίου τα παιδιά γνωρίζουν τα όργανα της ορχήστρας, οι χαριτωμένες περιπέτειες του μικρού Πέτρου και του κακού λύκου, έχουν χαρίσει στιγμές μουσικής απόλαυσης σε γενιές και γενιές μικρών και μεγάλων.
Στην κεντρική σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, θα ζωντανεύσουν οι αγαπημένοι μας ήρωες συστήνοντας στα παιδιά την μαγεία της κλασικής μουσικής.
Οι μοναδικοί Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλουως αφηγητές μαζί με την συνοδεία της Φιλαρμόνια Ορχήστας Αθηνώνσεμουσική διεύθυνση της Ζωής Ζενιώδηθαταξιδέψουν μικρούς και μεγάλους σε ένα χριστουγεννιάτικο όνειρο. Ο Σουηδός εικαστικός DanielEgneus μαζί με την βραβευμένη Ελληνίδα σκηνοθέτη και animator Έφη Παππάθα ντύσουν οπτικά με τις ατμοσφαιρικές εικόνες τους την Χριστουγεννιάτικη αυτή συναυλία.
Συντελεστές
Αφηγητές: Δημήτρης Λάλος – Μαριλίτα Λαμπροπούλου
Φιλαρμόνια, Ορχήστρα Αθηνών
Μουσική Διεύθυνση: Ζωή Ζενιώδη
Εικονογράφηση: DanielEgneus
Σκηνοθεσία animation: Έφη Παππά
Εκτέλεση animation : Χρήστος Παπανδρεόπουλος
Φωτογραφίες: Κωνσταντίνος Λέπουρης
Ενδυματολόγος: Φιλίτσα Νικολαϊδη
Κομμώσεις / makeup: Βασιλική Σουρρή
Διεύθυνση παραγωγής: Κωνσταντίνα Αγγελέτου
Παραγωγός: Γιώργος Λυκιαρδόπουλος
Παραγωγή:Lykofos

Διάρκεια παράστασης 75με διάλειμμα

Ημέρες και ώρες παραστάσεων:
26 Δεκεμβρίου: 12.00 & 15.00
27 Δεκεμβρίου: 17.00
29 Δεκεμβρίου: 17.00
30 Δεκεμβρίου: 12.00 & 15.00
Προπώληση : https://www.ticketservices.gr/event/mousika-paramithia-dimotiko-theatro-peiraia/?lang=el
Τιμές εισιτηρίων:
Κανονικό: 20€, 18€, 15€, 12€ και παιδικό: 15€,12€

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

Prestige The Band – EEOO

Prestige The Band – EEOO Οι Prestige The Band υποδέχονται το 2023 με ολοκαίνουργιο τραγούδι και μας ξεσηκώνουν! Η αγαπημένη μπάντα που απολαμβάνουμε τα τελευταία χρόνια στην εκπομπή The 2Night Show με

Stephanie Chianda “Me, Myself & I”

Ατομική Έκθεση Stephanie Chianda “Me, Myself & I” Έναρξη έκθεσης: Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου, 20:00 Blank Wall Gallery Φωκίωνος Νέγρη 55 Κυψέλη [p]+30.211.4052.138 [m]+30.694.3868.124 www.blankwallgallery.com Επιμέλεια έκθεσης: Ayọ̀ Akínwándé Διάρκεια έκθεσης: Από 3 Φεβρουαρίου έως 15 Φεβρουαρίου 2023