Οι Mati & Ariel Band στο Foka Negra της Κυψέλης!

Οι Mati & Ariel Band στο Foka Negra της Κυψέλης!

Το νεανικό τραγουδιστικό ντουέτο, Mati & Ariel, έρχεται το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στην πολυπολιτισμική γειτονιά της Κυψέλης και το ατμοσφαιρικό Foka Negra έχοντας στις αποσκευές του τραγούδια από τις γειτονιές του κόσμου.

Ένα πολύχρωμο live που συναντά στην Ιταλία την Caterina Casselli και το ανατρεπτικό “Nessuno mi puo giudicare”, στη Γαλλία τη Zaz και το “Je veux”, στην Ισπανία τους Chambao και το “Pokito a poko”.

Με τη συνοδεία δύο εξαιρετικών μουσικών, του Ιάσονα Δασκαλάκη στην ακουστική κιθάρα -άρτι αφιχθέντα από το μουσικό Conservatorium του Άμστερνταμ και του Χαράλαμπου Τσόλκα στο καχόν, οι Mati & Ariel Band σας περιμένουν σε ένα up-tempo live, όπου οι διαφορετικές κουλτούρες συναντούν την ελπίδα και την αισιοδοξία μέσα από απροσδόκητες διασκευές.

 

Πληροφορίες live

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου | 21:30

Foka Negra | Φωκίωνος Νέγρη 32 | Κυψέλη

Είσοδος: 5 ευρώ

Κρατήσεις: 6948 55 42 36 | 210 8210038

Ακολουθήστε τις Mati & Ariel Band στα social media:

TikTok: mati.ariel.band

Instagram: mati.ariel.band

Facebook: mati.ariel.band

Youtube: Mati & Ariel

Άκουστε εδώ:

https://youtu.be/QWTYyuvlMas

https://youtu.be/aykTA5YxIYQ

 

 

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

Caja de Musica – Βαγγέλης Μαρκαντώνης

Λίγο πριν την κυκλοφορία του νέου του ολοκληρωμένου άλμπουμ, ο Βαγγέλης Μαρκαντώνης έρχεται στο Caja de Musica για μια εμφάνιση μαζί με εξαιρετικούς μουσικούς, το

Joanne – Tom’s Diner

Joanne – Tom’s Diner                                                                                                                       Η Joanne, το απόλυτο it girl της ελληνικής δισκογραφίας, σε ένα μοναδικό remake του “Tom’s Diner”. Η εντυπωσιακή performer και μία εκ των κορυφαίων vocalist της