Παντελής Καστανίδης – Χρήστος Κωνσταντόπουλος στη Σφίγγα

O Παντελής Καστανίδης και ο Χρήστος Κωνσταντόπουλος
στη μουσική σκηνή Σφίγγα

 

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου

 

«Reunion!»

Ο Χρήστος Κωνσταντόπουλος και ο Παντελής Καστανίδης, δύο καλλιτέχνες με κοινό τους σημείο την αγάπη τους για τη μουσική, συναντιούνται ξανά επί σκηνής μετά από 16 χρόνια από την πρώτη τους συνεργασία στην γενέτειρα πόλη τους, την Πάτρα, και γιορτάζουν το δικό τους ”Reunion” στη μουσική σκηνή Σφίγγα, την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου.

Τραγούδια της ποπ – ροκ σκηνής που τραγουδούσαν και τότε μαζί καθώς και μουσικές των δεκαετιών ’80s -’90s – ’00s που σημάδεψαν την εφηβεία των δύο τραγουδιστών, διαδέχονται κομμάτια από την προσωπική τους δισκογραφία και χωρίς να λείπουν οι ερμηνευτικές τους στιγμές, οι δύο τους μετατρέπουν τη σκηνή σε ένα δυναμικό μουσικό πάρτυ!

Ο Παντελής Καστανίδης και ο Χρήστος Κωνσταντόπουλος είναι έτοιμοι να γιορτάσουν το δικό τους «Reunion» με σκοπό να παρασύρουν στον ρυθμό τους, γνωστούς και άγνωστους φίλους στην αγαπημένη σκηνή της «Σφίγγας», την Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου.

Μαζί τους οι μουσικοί:

Βαγγέλης Κουκουνιάς – πλήκτρα

Γιώργος Κατσαμάκης – κιθάρα

Χρήστος Πιρρής – μπάσο

Χρήστος Χλιούρας – τύμπανα

Μουσική σκηνή Σφίγγα

Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής 

(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845

Ώρα έναρξης: 21.00

Γενική είσοδος: 10 ευρώ (στην είσοδο της Σφίγγας)

Προπώληση: Viva.gr

sfigamusic@gmail.com

facebook: https://www.facebook.com/sfigamusictheatre

instagram: https://www.instagram.com/sfigamusictheatre_official/

*Τα εισιτήρια εισόδου είναι θεάματος και δεν περιλαμβάνουν ποτό

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

Caja de Musica – Βαγγέλης Μαρκαντώνης

Λίγο πριν την κυκλοφορία του νέου του ολοκληρωμένου άλμπουμ, ο Βαγγέλης Μαρκαντώνης έρχεται στο Caja de Musica για μια εμφάνιση μαζί με εξαιρετικούς μουσικούς, το

Joanne – Tom’s Diner

Joanne – Tom’s Diner                                                                                                                       Η Joanne, το απόλυτο it girl της ελληνικής δισκογραφίας, σε ένα μοναδικό remake του “Tom’s Diner”. Η εντυπωσιακή performer και μία εκ των κορυφαίων vocalist της