Παραδοσιακό Καζάνι Σαγιά – Προϊόντα του τόπου μας Εγκαίνια και Christmas Party

Παραδοσιακό Καζάνι Σαγιά – Προϊόντα του τόπου μας
Εγκαίνια και Christmas Party
Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, 12:00 -21:00

Το παραδοσιακό Καζάνι Σαγιά αποτελείται από μια μικρή ομάδα ανθρώπων -οικογένεια και φίλοι- που αγαπάει το φαγητό και το ποτό. Το πάθος αυτό μας οδήγησε στην αναζήτηση γευστικών ταξιδιών, γεμάτα αναμνήσεις αυθεντικών γεύσεων, ποιοτικών προϊόντων του τόπου μας.

Στο χώρο μας μπορεί κάποιος να απολαύσει τον καφέ του ή το κρασί του με θέα το όρος Δίρφυς. Επίσης μπορείτε να προμηθευτείτε αποστάγματα από όλη την Ελλάδα, τοπικά κρασιά, τοπικούς φυσικούς χυμούς, όσπρια από παραδοσιακό σπόρο, ζυμαρικά, βότανα, ξηρούς καρπούς, μέλι, καφέ, αποξηραμένα φρούτα, αλείμματα, κ.λ.π.

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022, από τις 12:00 το μεσημέρι μέχρι τις 21:00, σας προσκαλούμε σε μία μέρα γιορτής να γνωρίσετε το νέο μας χώρο σε ένα μοναδικό καταπράσινο τοπίο μέσα στη φύση με την απόλυτη θέα της Δίρφυος και να απολαύσετε εκλεκτά εδέσματα αυθεντικών γεύσεων – ποιοτικών προϊόντων του τόπου μας, μονοποικιλιακά αποστάγματα, cocktails, ζεστά ροφήματα με βάση τα αποστάγματα (διημέρου), τοπική μπύρα Κάλχη και εξαιρετικά κρασιά.

Συντροφιά μας θα είναι το συγκρότημα: Bocanegra (μετά 16:00) & DJ Laios (από το πρωί).
Παράλληλα θα έχουμε τη δυνατότητα για να επιλέξουμε ανάμεσα σε δραστηριότητες ανάλογα με το ενδιαφέρον μας.
13:00 Πεζοπορία με τους αγαπημένους μας Hiking in Greece στο μονοπάτι για τα Έρια. Ένα υπέροχο μέρος με πλούσια βλάστηση και άφθονο νερό όπου κυριαρχούν αιωνόβια πλατάνια και δροσερά ρυάκια. Εκεί βρίσκεται και το βυζαντινό εκκλησάκι της Υπαπαντής. Συνολική διάρκεια πεζοπορίας 90 λεπτά.
12:00 Σε συνεργασία με τον Θέριππο – Θεραπευτική ιππασία θα υπάρχουν άλογα στο χώρο μας με ειδική σέλα και για παιδιά με ειδικές ανάγκες, χορηγία της εταιρείας μας- ειδική παραγγελία από την Ισπανία. Όλοι θα μπορούν να απολαύσουν την βόλτα τους με τα άλογα
12:30-13:30 Για τους μικρούς μας φίλους θα λειτουργεί εργαστήρι χειροτεχνίας και θα φωτογραφηθούν με τον Άγιο Βασίλη για να πάρουν το δωράκι τους.
Όλες οι παραπάνω δράσεις προσφέρονται δωρεάν.

Ακόμη, στο χώρο μας θα φιλοξενήσουμε τοπικές επιχειρήσεις με πολυετή εμπειρία και ανώτατη ποιότητα και θα γευτείτε εξαιρετικό καφέ, τσάι και τοπικούς χυμούς.
Θα έχουμε επίσης τη δυνατότητα να απολαύσουμε πεντανόστιμο τραχανά από τα βραβευμένα Zυμαρικά DARDOUMA που θα μας μαγειρέψουν σεφ επιτόπου. https://dardoumafamily.gr
Οι Bocanegra που θα παίξουν μουσική είναι ένα συγκρότημα που αγαπά να συνδυάζει διάφορα μουσικά είδη, έχουν ετοιμάσει ένα χορευτικό πρόγραμμα, με μίξεις τραγουδιών από διαφορετικές δεκαετίες και διάφορους καλλιτέχνες.
Στην πορεία της μουσικής αυτής διαδρομής συναντάμε διασκευές σε Reggae, Disco, Rock n Roll και Funky ήχους από γνωστές επιτυχίες αγαπημένων καλλιτεχνών, όπως ο Elvis Presley και οι Black keys, ή ακόμα και ο Βασίλης Τσιτσάνης.

Πληροφορίες:
18 Δεκεμβρίου 2022
12:00 -21:00

Find us
F: Distillery Sagia
Instagram: distillery_sagia
Website: https://www.tsipourosagia.gr
HP3W+HW Katheni, Dirfis

Τηλέφωνο επικοινωνίας
Κωνσταντίνα Τζιλίρα 6945186841

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

«Έτσι έζησα» 90 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ

«Έτσι έζησα» 90 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ   Μια βραδιά αφιερωμένη στο έργο του σπουδαίου συνθέτη και μαέστρου Γιώργου Κατσαρού, στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού την Παρασκευή 27

Ο Βαφτιστικός| Δ.Θέατρο Πειραιά

Θεόφραστου Σακελλαρίδη Ο Βαφτιστικός 12-13-14-15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ   Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει τον «Βαφτιστικό». Τον προσεχή Σεπτέμβριο και μόνο για 4 μόνο παραστάσεις σε μουσική

Ο ΑΟΡΑΤΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ του  Oriol Paulo

Ο ΑΟΡΑΤΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ Η αλήθεια στο σκοτάδι, το ψέμα στο φως! Μια ιστορία μυστηρίου.   Μια συναρπαστική ιστορία μυστηρίου θα ανέβει τον χειμώνα στο Θέατρο