Η Σοφία Μάντη στο Μπαράκι της Διδότου

Η Σοφία Μάντη στο «Μπαράκι της Διδότου»

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου

Φιλική συμμετοχή: Σταμάτης Χατζηευσταθίου

 

Λίγο πριν αποχαιρετήσουμε μια ακόμα χρονιά, η Σοφία Μάντη με αφορμή το τραγούδι της “Απόφαση” που μοιράστηκε με την καταξιωμένη και αγαπημένη Ηρώ, σε στίχους και μουσική του ταλαντούχου τραγουδοποιού Δημήτρη Φάκου, έρχεται την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου μ’ ένα δυνατό live στο γνωστό και ανανεωμένο «Μπαράκι της Διδότου» στο κέντρο της Αθήνας!

Τραγούδια μπλεγμένα και μπερδεμένα καταλλήλως, παλιά και καινούρια, ιστορίες που έχουν να πουν πολλά, με σκοπό όλοι να γίνουμε μια παρέα, μια αγκαλιά! Άλλωστε η μουσική πάντα βρίσκει τρόπο να ενώνει!

Στο αντάμωμα επί σκηνής δύο υπέροχοι μουσικοί, ο Γιώργος Σχοινάς στο πιάνο και το ακορντεόν και ο Βασίλης Ραψανιώτης στο βιολί.

Συμμετέχει φιλικά ο εξαιρετικός δημιουργός και ερμηνευτής Σταμάτης Χατζηευσταθίου για να δώσει μια ξεχωριστή νότα και παρουσία στη βραδιά!

 

Το μπαράκι της Διδότου

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου

Ώρα έναρξης: 22.00

Εισιτήριο: 10 ευρώ

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2103642990

Διδότου 3, Κολωνάκι
barakididotou@gmail.com

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

Χρόνος Χώμα Νερό

Χρόνος Χώμα Νερό Κείμενο-Σκηνοθεσία: Βίλια Χατζοπούλου Πρεμιέρα: Σάββατο 11 Μαΐου 2024 Ένας άντρας σε τρεις διαφορετικές ηλικίες: Νέος, μεσήλικας, γέρος. Θα πρέπει, νωρίς, να πάρει μια

«Η αρραβωνιαστικιά του Αχιλλέα»

«Η αρραβωνιαστικιά του Αχιλλέα» της Άλκης Ζέη για πρώτη φορά στο θέατρο | Από 9/5 στο «Μεταξουργείο» για 15 μόνο παραστάσεις Το θέατρο «Μεταξουργείο», τιμώντας τα