«Τέχνη με φυσαλίδες» στην Art Appel Gallery- Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά 4-9 ετών

Art Appel Gallery και ο Πολιτιστικός Οργανισμός KROMA παρουσιάζουν το πρωτότυπο εκπαιδευτικό workshop «Τέχνη με Φυσαλίδες» για μικρούς καλλιτέχνες με μεγάλη φαντασία.

Λίγα λόγια για το workshop:

Εμπνεόμενοι από τα έργα που απαρτίζουν την έκθεση «ΤΕΤΡΑΚΤΥΣ» της Σοφίας Παπαδοπούλου που φιλοξενεί η Art Appel Gallery, τα παιδιά θα συνομιλήσουν με την καλλιτέχνη, θα μάθουν ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την ίδια αλλά και για το επάγγελμα της εικαστικού.

Το έργο της Σοφίας Παπαδοπούλου είναι εμπνευσμένο από προσωπικά βιώματα και από τον συναισθηματικό της αντίτυπο. Τα παιδιά σε ελεύθερη συζήτηση μιλούν για τα χρώματα και τα συναισθήματά τους. Με τι χρώμα θα ζωγράφιζα μια μέρα που νιώθω χαρούμενος; Τι χρώμα έχει ο φόβος; Τί συναισθήματα μου προκαλεί το κόκκινο χρώμα;

Στη συνέχεια τα παιδιά γίνονται κι εκείνα καλλιτέχνες, δημιουργώντας μία πρωτότυπη και μοναδική δημιουργία. Συνδυάζουν την αφηρημένη τέχνη, το κολάζ με  αντισυμβατικά υλικά όπως καλαμάκια, καθώς και υγρό για σαπουνόφουσκες!
Πληροφορίες

📅Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022
⌚11:30 – 13:00

🧑👧Για παιδιά 4 – 9 χρονών
🏷 Κόστος συμμετοχής 15 €

Κρατήσεις:
☎️ 2111154030
📧 [email protected]

Art Appel Gallery | Νεοφύτου Βάμβα 5  Αθήνα | +30 211 11 540 30  www.artappelgallery.gr

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

La Divina, στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας

Aria Hotels: Το νέο πολυτελές ξενοδοχείο La Divina υποδέχεται τους επισκέπτες του στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας Τα Aria Hotels, η οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων