D/αλκ/ance Faust Bar Theatre Arts

D/αλκ/ance

Νέες εμφανίσεις στις 13 & 20 Δεκεμβρίου με μοναδικούς guests επί σκηνής

Ο Κωνσταντίνος Μπιμπής, μετά τις sold out εμφανίσεις του, επιστρέφει με το τρίο των υπέροχων μουσικών πολυεργαλείων του για μια ακόμη σειρά από θεότρελα live. Μαζί τους, στη σκηνή του Faust την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου θα εμφανιστεί ο Γιάννης Νιάρρος, μαζί με τα πλήκτρα του, ενώ στις 20 Δεκεμβρίου η Χριστίνα Στεφανίδη με το μικρόφωνό της για διασκευές και ντουέτα και ο Ανδρέας Πολυζωγόπουλος με τη μοναδική του τρομπέτα σε τραγούδια και σόλα που δεν θα πιστεύετε.

 

Στις κιθάρες και στα synths ο Γρηγόρης Ελευθέριου.

Στο μπάσο και το κοντραμπάσο ο Νίκος Λιάσκος.

Στο μπουζούκι και στο μπαγλαμά ο Κωνσταντίνος Τσιμπούκης.

Πλήκτρα, beat, κιθάρες, μπουζούκια, μπαγλαμάδες, κοντραμπάσα και λουπαδόροι θα ταράξουν τη σκηνή του Faust, σε μια σειρά από twisted covers τραγουδιών που όλοι αγαπήσαμε, αλλά ποτέ δε φανταζόμασταν ότι θα τ’ ακούγαμε έτσι.

 

R n’ Β hits απ’ τα 00s, pop τραγούδια της 90s παιδικότητας μας, η ροκ εφηβεία μας, ρεμπέτικα και λαϊκά απ’ όλες τις δεκαετίες περνάνε μέσα από την μπάντα και φτάνουν σε σας γκρουβάτα και χορευτικά και ατμοσφαιρικά και νταλκαδιάρικα και παράξενα.

Μαζι μ’ αυτά η μπάντα θα παρουσιάσει για πρώτη φορά και πρωτότυπο υλικό σε μουσική και στίχους του Κωνσταντίνου. Ένα live γι’ αυτούς που ερωτεύτηκαν, γι αυτούς που πόνεσαν, γι αυτούς που έχουν σεβντά και θέλουν τον πόνο τους να τον χορέψουν και να τον τραγουδήσουν.

 

Σε κάθε live μία guest έκπληξη θα έρχεται να συνομιλήσει με τη μπάντα για αυτό το βάσανο του νταλκά και να τραγουδήσει το δικό της πόνο.

Dαλκance, λοιπόν.

Τρίτη 13 & Τρίτη 20 Δεκεμβρίου
Ώρα έναρξης: 21:30
Είσοδος: 7€ (δεν περιλαμβάνει ποτό)
Για κρατήσεις θέσεων:
FAUST
Τ. 210 3234095
(12:00 -21:00)

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

Αναστασία Ζαννή «Ραντεβού»

Αναστασία Ζαννή «Ραντεβού» Τρίτη 23 Απριλίου στις 21.00 στο Θέατρο Άλσος Η προπώληση άνοιξε: https://www.more.com/music/anastasia-zanni-rantebou/   Ραντεβού στο Θέατρο Άλσος με την Αναστασία Ζαννή. Ένα μουσικό

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΟΙΩΝΟΣ (THE FIRST OMEN)

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΟΙΩΝΟΣ (THE FIRST OMEN) 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ FEELGOOD Όταν μια νεαρή Αμερικανίδα φτάνει στη Ρώμη για να αφιερώσει τη ζωή της

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ LIVE STREAMING ΓΙΑ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ

Το livestreaming στις παραστατικές τέχνες Streater project Στο ΑΕΡΟΠΛΟΙΟ-ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟΥ Τέσσερεις Ευρωπαϊκοί καλλιτεχνικοί οργανισμοί στους δαιδαλώδεις και πάντα ενδιαφέροντες δρόμους της τεχνολογίας Συνεργάζονται, ερευνούν και