Έλενα Παπαρίζου «Φεύγω»

Έλενα Παπαρίζου

«Φεύγω»

 

Μουσική: Γιώργος Σαμπάνης

Στίχοι: Ελεάνα Βραχάλη

 

Δείτε εδώ το official video clip: https://youtu.be/Wme0a2awVnc

 

 

Η Έλενα Παπαρίζου, η διεθνής Ελληνίδα pop star, συναντάει ξανά τον Γιώργο Σαμπάνη 12 χρόνια μετά την τελευταία τους δισκογραφική συνεργασία και το αποτέλεσμα συγκινεί.

 

Οι δύο καλλιτέχνες μας έχουν χαρίσει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των τελευταίων 15 ετών όπως τα «Το Φιλί Της Ζωής», «Η Καρδιά Σου Πέτρα», «Πυροτεχνήματα», «Αν Ήσουνα Αγάπη», «Γύρνα με Στο Χθες» αφήνοντας τη δική τους καλλιτεχνική σφραγίδα στην ελληνική δισκογραφία.

 

Το νέο τραγούδι της Έλενας Παπαρίζου με τίτλο «Φεύγω» σε μουσική του Γιώργου Σαμπάνη και στίχους της Ελεάνας Βραχάλη είναι μια δυναμική ερωτική μπαλάντα που μιλάει για όλες της ιστορίες αγάπης που έφτασαν οριστικά στο τέλος τους.

Στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού σε σκηνοθεσία του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου η Έλενα Παπαρίζουκαι ο Αποστόλης Τότσικας υποδύονται ένα ζευγάρι που η σχέση τους έχει φθαρεί με την πάροδο του χρόνου. Μετά από μια σειρά από έντονα σκηνικά, η Έλενα αποφασίζει να τελειώσει αυτή τη σχέση και να «φύγει» οριστικά.

Με αφορμή τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ, Έλενα Παπαρίζου & Αποστόλης Τότσικας βρέθηκαν ξανά μαζί 15 χρόνια μετά την πρώτη τους συνάντηση στη σειρά «Μαζί Σου», στην οποία πρωταγωνιστούσε ο αγαπημένος ηθοποιός και της οποίας το soundtrack ερμήνευσε με μοναδικό τρόπο η «number one» τραγουδίστρια της Ευρώπης.

Το «Φεύγω» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Βρείτε το εδώ: https://helenapaparizou.lnk.to/FevgoPR

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα»

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα» Κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group Κυκλοφορεί το καινούργιο τραγούδι του Νίκου Ζιώγαλα από το Ogdoo Music Group. Σε στίχους και μουσική που έγραψε ο