Μπάμπης Στόκας – «Μια Ζωή Μέσα Στους Δρόμους»

Μπάμπης Στόκας – «Μια Ζωή Μέσα Στους Δρόμους»
Η νέα του επιτυχία σ’ ένα μοναδικό music video!

 

Ο Μπάμπης Στόκας μας χαρίζει μία μοναδική μουσική περιπλάνηση μέσα από το music video της νέας του επιτυχίας «Μια Ζωή Μέσα Στους Δρόμους», που κυκλοφορεί από την Panik Oxygen και ακούστηκε πρώτη φορά στην επιτυχημένη σειρά «Αυτή Η Νύχτα Μένει» του Alpha, κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Με το χαρακτηριστικό του μέταλλο, ο καταξιωμένος καλλιτέχνης ερμηνεύει μία υπέροχη επανεκτέλεση του «Μια Ζωή Μέσα Στους Δρόμους», ενός από τα πιο διαχρονικά κι αγαπημένα τραγούδια, σε μουσική Τάκη Σούκα και στίχους Βασίλη Παπαδόπουλου, που τραγούδησε πρώτη η Χαρούλα Αλεξίου, το 1985.

Στο music video, που σκηνοθέτησε ο Γιώργος Γκάβαλος, ο Μπάμπης Στόκας γίνεται οδηγός μας σε μία περιπλάνηση στους δρόμους της Αθήνας. Τα πλάνα του «δένουν» αρμονικά με πλάνα από τη σειρά «Αυτή Η Νύχτα Μένει» και δημιουργούν ένα ατμοσφαιρικό, ροκ και κινηματογραφικό αποτέλεσμα.

Μέσα από το ξεχωριστό μουσικό του πρίσμα, ο Μπάμπης Στόκας φέρνει το «Μια Ζωή Μέσα Στους Δρόμους» στο σήμερα και «μαγεύει»

Βρείτε το «Μια Ζωή Μέσα Στους Δρόμους» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:
https://smarturl.it/stokasmiazoi
https://www.youtube.com/watch?v=VW3ktyGcfU0

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

H ΑΦΙΕΡΩΣΗ του Μπότο Στράους

H ΑΦΙΕΡΩΣΗ του Μπότο Στράους Σκηνοθεσία : Χάρης Φραγκούλης   Πρεμιέρα: 18 Φεβρουαρίου 2023   Αυτός λέει: «Όπως ξέρεις, έχει κανείς τα ίδια αποτελέσματα, όταν

Τάνια Κικίδη – Για Ένα Όνειρο

Τάνια Κικίδη – Για Ένα Όνειρο Μουσική: Σταύρος Παπαδόπουλος Στίχοι: Σταύρος Παπαδόπουλος Η Τάνια Κικίδη έχει ήδη χαράξει την δική της ξεχωριστή πορεία συνεργαζόμενη με