“Songs Of Surrender” νέο album U2

Η νέα κυκλοφορία των θρυλικών U2 που τιτλοφορείται ως “Songs Of Surrender”, είναι μιά συλλογή 40 αγαπημένων

επαναπροσδιορισμένων κομματιών, απ’ όλο τον κατάλογο της καριέρας τους μέχρι στιγμής!


Την παραγωγή του άλμπουμ έχει αναλάβει o The Edge, από τους U2!

Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 17 Μαρτίου.


To “Songs Of Surrender” συμπεριλαμβάνει μεγάλες επιτυχίες της μπάντας όπως τα ‘With Or Without You’, ‘One’, ‘Beautiful Day’, ‘Sunday Bloody Sunday’ & ‘Invisible’, σε νέες ηχογραφήσεις, και σε μερικές περιπτώσεις και με νέους στίχους!

Το πρώτο επαναηχογραφημένο single από το άλμπουμ είναι το “Pride (In The Name Of Love)”.


Βρείτε και ακούστε το “Pride (In The Name Of Love)” ψηφιακάεδώ:




Side 1 – The Edge

  1. One
  2.   Where The Streets Have No Name
  3.     Stories For Boys
  4.   11 O’Clock Tick Tock
  5.   Out Of Control
  6. Beautiful Day
  7.   Bad
  8. Every Breaking Wave
  9.   Walk On (Ukraine)
  10.   Pride (In The Name Of Love)


Side 2 – Larry

  1.   Who’s Gonna Ride Your Wild Horses
  2.     Get Out Of Your Own Way
  3.      Stuck In A Moment You Can’t Get Out Of
  4.   Red Hill Mining Town
  5.   Ordinary Love
  6.     Sometimes You Can’t Make It On Your Own
  7.   Invisible
  8.     Dirty Day
  9.   The Miracle Of Joey Ramone
  10.     City Of Blinding Lights


Side 3 – Adam

  1.   Vertigo
  2.     I Still Haven’t Found What I’m Looking For
  3. Electrical Storm
  4. The Fly
  5.   If God Will Send His Angels
  6.   Desire
  7.     Until The End Of The World
  8.   Song For Someone
  9.   All I Want Is You
  10.     Peace On Earth


Side 4 – Bono

  1.   With Or Without You
  2. Stay
  3. Sunday Bloody Sunday
  4.     Lights Of Home
  5.     Cedarwood Road
  6.     I Will Follow
  7.     Two Hearts Beat As One
  8. Miracle Drug
  9.     The Little Things That Give You Away
  10.   40



Κυκλοφορεί από την Minos EMI, a Universal Music Company



Περισσότερα άρθρα