Γιάννης Αγγελάκας &100ο C : «Ακούω τον ουρανό να γελάει»  

(Music video) Γιάννης Αγγελάκας &100ο C : «Ακούω τον ουρανό να γελάει»

 

 

Το νέο music video από το album «Έχω κέφια»

 

Το νέο music video του Γιάννη Αγγελάκα, «Ακούω τον ουρανό να γελάει», αποτελεί  μια πολυαναμενόμενη προσθήκη στο ήδη επιτυχημένο άλμπουμ του «Έχω Κέφια», που κυκλοφόρησε μαζί με την μπάντα του, τους 100ºC το 2022.

Το άλμπουμ «Έχω Κέφια» περιλαμβάνει 11 νέα ρηξικέλευθα τραγούδια, τα οποία ήρθαν για να αποδείξουν για μία ακόμη φορά ότι ο Γιάννης Αγγελάκας είναι πρωτοπόρος στο είδος του, δημιουργώντας τραγούδια τα οποία προκαλούν μια δυνατή σύνδεση με τον ακροατή.

Το ανατρεπτικό music video για το «Ακούω τον ουρανό να γελάει» αποτυπώνει πλήρως την ουσία του τραγουδιού και το πνεύμα του δίσκου. Το music video έχει σκηνοθετήσει ο Αλέξης Αρχοντής, τα συμπληρωματικά πλάνα και η backstage φωτογράφιση είναι του Πρόδρομου Μυστακίδη.

 

Το CD και το Βινύλιο του Γιάννη Αγγελάκα και των 100ᴼC «Έχω κέφια» κυκλοφορούν από το Ogdoo Music Group και την Alltogethernow.

Για παραγγελίες μπείτε εδώ:

CD: https://bit.ly/EhoKefiaCD

LP: https://bit.ly/EhoKefia_LP

Μπορείτε να ακούσετε όλα τα τραγούδια του album εδώ : https://bit.ly/3JCZRQH

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΡΟΥ – ΛΟΛΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ // ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΡΟΥ – ΛΟΛΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ // ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ   Ο  Γιώργος Περού παρουσιάζει το τραγούδι “Επιστροφή” που ερμηνεύει ο ίδιος μαζί με την Λόλα Γιαννοπούλου και  συμπεριλαμβάνεται στην πρόσφατη δισκογραφική του δουλειά