“Arrangements of thoughts” (Συλλογή Σκέψεων) MegArt Gallery

ΕΚΘΕΣΗ ΤΕΧΝΗΣ “Arrangement of thoughts”

Ο χώρος της ζωγραφικής και γενικά ο χώρος της Τέχνης, είναι ένας πολυσυλλεκτικός χώρος, τόσον όσον αφορά τις τάσεις, όσον και τα θέματα, τα υλικά και εν γένει τον τρόπο έκφρασης των καλλιτεχνών.

Είναι γνωστόν τοις πάσι, πως ακόμα και το απλούστερο κοινό θέμα, θα αποδοθεί με τελείως διαφορετικό τρόπο από τον εκάστοτε καλλιτέχνη και αυτός ο ιδιαίτερος τρόπος θα αποτελέσει την υπογραφή του.

Φανταστείτε, λοιπόν, τρεις θαυμάσιες κυρίες, τρεις υπέροχες καλλιτέχνιδες, με κοινή καταγωγή από την φίλη χώρα της Γεωργίας, οι κ. Sofia Beltadze, Tinatin Tqeshelashvili και Katarina Badurashvili, να εκθέτουν από κοινού τα εξαιρετικά έργα τους.

Τρεις διαφορετικοί τρόποι σκέψεις, τρεις διαφορετικές οπτικές, περασμένες μέσα από τα προσωπικά βιώματα και διυλισμένες σε φίλτρα γνώσεων και απόψεων κεκτημένων στον χώρο και στον χρόνο, να ανταμώνουν σε μιαν αρμονική συνύπαρξη, καθηλωτική από κάθε άποψη, θεμάτων, σχεδιασμού και απόδοσης. Αυτό πρόκειται να συμβεί στην κοινή έκθεση των τριών κυριών

“Arrangements of thoughts” (Συλλογή Σκέψεων), που θα γίνει στην MegArt Gallery στις 17 , 18 και 19 Φεβρουαρίου. Καλούμε όλους τους λάτρεις της ζωγραφικής, να επισκεφθούν την μοναδική αυτή έκθεση, τιμώντας τις εξαιρετικές καλλιτέχνιδες και να γίνουν κοινωνοί των διαφορετικών τρόπων έκφρασής τους, σε ένα φιλικό αντάμωμα και θερμό εναγκαλισμό στο όνομα της Τέχνης!!!!

 

Καλλιτεχνική διεύθυνση: Παγουλάτος Δήμος Οργάνωση, Επιμέλεια: Ρηγάτου Μαρία Αφίσα, Marketing, Social Media & artmagazino102: Νίκος Γαβριηλίδης & Ολυμπία Εξαρχάκου Κείμενο: Άννα Κοιλάκου https://www.megartgallery.gr/coming-s… ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα