Caja de Musica – Βαγγέλης Μαρκαντώνης

Λίγο πριν την κυκλοφορία του νέου του ολοκληρωμένου άλμπουμ, ο Βαγγέλης Μαρκαντώνης έρχεται στο Caja de Musica για μια εμφάνιση μαζί με εξαιρετικούς μουσικούς, το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στις 22.00.
Η πορεία του Βαγγέλη Μαρκαντώνη ξεκινά με το σχήμα Ανοιχτή Θάλασσα με τους οποίους κυκλοφόρησε τρία άλμπουμ που ανέδειξαν το τραγουδοποιητικό του ύφος.
Η γνωριμία του με το λαϊκό τραγούδι υπήρξε καθοριστική, όρισε τη νέα του μουσική ταυτότητα, την οποία θα μας παρουσιάσει στο Caja de Musica. Περιλαμβάνει νέα και παλιότερα τραγούδια του αλλά και επιλογές από το κλασικό λαϊκό του 60 και του 70, φιλτραρισμένο μέσα από μια επιθυμία του να ανακαλύψει τη βαθιά βιωματική σχέση μας με το αληθινό τραγούδι.
Τραγούδια μεστά και με ιστορία μεγάλη που αγγίζουν την ψυχή όλων μας μαζί με τις πρόσφατες κυκλοφορίες και την πρώτη παρουσίαση του νέου του τραγουδιού «Δίχως εσένα», θα δημιουργήσουν τον ιδανικό συνδυασμό για μια μοναδική βραδιά.
Μαζί του οι μουσικοί Στέργιος Δήμπας στην κιθάρα, Βαγγέλης Λάρυγγας στο μπουζούκι και ο Αποστόλης Μπουρνιάς στα κρουστά.
Στον ήχο ο Νίκος Παππάς
Σάββατο 11 Φεβρουαρίου
Ώρα: 22:00
Είσοδος 10 ευρώ
Κρατήσεις: 6944 610061 (12.00 – 21.00)
Χορηγοί Caja de Musica:
Documento
Κουτί της Πανδώρας
Εφημερίδα των Συντακτών
H Αυγή
www.culturenow.gr
www.ogdoo.gr
www.full-time.gr
www.noizy.gr
www.streetradio.gr
www.boemradio.gr
www.sinwebradio.gr
La vita Radio
www.ngradio.gr
keysmash magazine
Radio Paris
www.mousikesebeeries.gr
Cocktail Radio

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΑΓΗ | Roof Garden| KAKTOS

  ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΑΓΗ Roof Garden Ένα εγχειρίδιο αυτοβελτίωσης Εκδόσεις ΚΑΚΤΟΣ kaktos.gr   Μέσα από μικρές, καθημερινές ιστορίες (δοσμένες άλλοτε με χιούμορ και άλλοτε με σοβαρότερο