Ο Σταύρος Σαλαμπασόπουλος σε 25 ερωτικά τραγούδια

Ο Σταύρος Σαλαμπασόπουλος σε 25 ερωτικά τραγούδια

Κυριακή 2 Απριλίου
Ώρα έναρξης: 21.00

Ο έρωτας κατακλύζει τη μουσική παράσταση του Σταύρου Σαλαμπασόπουλου.

Με αφορμή το καινούργιο του τραγούδι που θα κυκλοφορήσει το επόμενο διάστημα σε μουσική Ζώρζ Μπρασένς και στίχους Νίκου Μωραΐτη «Τα Μεγάλα Σε Αγαπώ» έφτιαξε ένα πρόγραμμα ύμνο στην αγάπη.

Ο Σταύρος είναι το κεντρικό πρόσωπο μιας αισθηματικής μουσικής ιστορίας που διηγείται τη γέννηση, τη φθορά και την αναγέννηση του έρωτα.

Σε αυτή τη μουσική αφήγηση τον συνοδεύουν διακεκριμένοι σολίστες ,ο μαέστρος Χρίστος Θεοδώρου στο πιάνο και τις ενορχηστρώσεις και η Ηλιάνα Κορέτση στο Τσέλο.

Στην παράσταση θα ακουστούν τραγούδια των Μπρασένς, Μπιζέ, Θεοδωράκη, Χατζιδάκι, Μικρούτσικου, Σπανού, Καραΐνδρου, Κραουνάκη, Lucio Dalla, Frank Sinatra, κ.α.

info:
Κυριακή 2 Απριλίου
Ώρα έναρξης: 21.00
Είσοδος:12€
Caja de musica – Σινώπης 27 & Μιχαλακοπούλου, 115 27
Κρατήσεις: 6944 610061 (12.00 – 21.00) & [email protected]

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΑΙΣΩΠΟΜΑΧΙΕΣ! περιοδεία

ΑΙΣΩΠΟΜΑΧΙΕΣ! 5 μύθοι του Αισώπου γνωστοί αλλά αγνώριστοι! ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ ΙΟΥΝΙΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ, Modus Vivendi by Krateros Katsoulis, 11 & 18 Ιουνίου στις 11πμ ΙΟΥΛΙΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ,

«Μαλλιά Κουβάρια» του Νικολάου Λάσκαρη- περιοδεία

ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης Καλοκαιρινή περιοδεία 2023 «Μαλλιά Κουβάρια» του Νικολάου Λάσκαρη Σκηνοθεσία: Τάσος Πυργιέρης Καταιγιστικοί διάλογοι, απανωτές παρεξηγήσεις, συζυγικές ζηλοτυπίες, σε ένα μπουλβάρ που περιοδεύει στην