Η Κρινιώ Νικολάου στο Caja de Musica- 9 Απριλίου

Η Κρινιώ Νικολάου στο Caja de Musica

Κυριακή 9 Απριλίου

Η Κρινιώ Νικολάου έχοντας ως εφόδια σημαντικές μουσικές σπουδές, αξιόλογη δισκογραφία αλλά και πολύχρονη εμπειρία πάνω στο πατάρι σε συνεργασίες με κορυφαίους ερμηνευτές και δημιουργούς (Γιάννης Σπανός, Κώστας Χατζής, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Δημήτρης Μητροπάνος, Σταμάτης Κραουνάκης, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Βαγγέλης Γερμανός  και άλλοι) μας προτείνει μία μουσική βραδιά, την Κυριακή 9 Απριλίου, στη νέα μουσική σκηνή Caja de Musica, με αγαπημένα τραγούδια από το ελληνικό και διεθνές ρεπερτόριο.

 

Τα κλασσικά των Τσιτσάνη, Καλδάρα, Χιώτη και άλλων μεγάλων συνθετών διασκευασμένα με τον δικό της τρόπο, οι ερωτικές παλιές και σύγχρονες μπαλάντες, τα αριστουργήματα των Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Σπανού και βέβαια οι δικές της προηγούμενες και καινούργιες δημιουργίες, όπως το κλασικό «Χατήρι» αλλά και το καινούργιο της «Χρώμα της σιωπής», συνθέτουν ένα ευφάνταστο μωσαϊκό μιας μουσικής βραδιάς και αξέχαστης εμπειρίας με τη φωνή μίας εξαιρετικής ερμηνεύτριας, της Κρινιώς Νικολάου!

 

Μαζί της θα είναι οι καταξιωμένοι μουσικοί Γιάννης Παπαδήμος στο βιολί, Νίκος Ταχτσίρης στο μπάσο και Σπύρος Παπανικόλας στην κιθάρα και στη φωνή, έχοντας πάντα ως βάση τις εξαιρετικές δεξιότητες στο πιάνο της Κρινιώς Νικολάου.  

Κυριακή 9 Απριλίου

Σινώπης 27 & Μιχαλακοπούλου, Αθήνα

Ώρα έναρξης: 21.00

Είσοδος: 12 €

Τηλέφωνο για κρατήσεις 6944 610061

info@cajademusica.gr

[FOLLOW] Krinio Nikolaou on Social Media:

 Facebook: http://bit.ly/KrinioNikolaou_Facebook 

 Instagram: http://bit.ly/KrinioNikolaou_Instagram 

 Twitter: http://bit.ly/KrinioNikolaou_Twitter 

 YouTube: http://bit.ly/KrinioNikolaou_YouTube 

 website: www.krinionikolaou.gr

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα»

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα» Κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group Κυκλοφορεί το καινούργιο τραγούδι του Νίκου Ζιώγαλα από το Ogdoo Music Group. Σε στίχους και μουσική που έγραψε ο