«ΤΡΑΓΟΣ» ΕΝΑ ALL DAY ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ

«ΤΡΑΓΟΣ»

ΕΝΑ ALL DAY ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ

ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ

στου ΨΥΡΡΗ

“Παντού καλά είναι…” στον «Τράγο» όμως είναι ακόμη καλύτερα!

Σε ένα ψηλοτάβανο οίκημα του 1.900, με ιδιαίτερο design και ιδιαίτερο όνομα, με πέτρινους τοίχους, με pop αλλά και vintage στοιχεία, σκακιστικό πλακάκι, κατακόκκινο backround, ένα τεράστιο bar στο κέντρο του χώρου και το εντυπωσιακό σύμβολο του μαγαζιού, τον ανθρωπόμορφο Τράγο να σε υποδέχεται κατεβαίνοντας τα σκαλιά, «φιλοξενείται» το πιο μοντέρνο καφενείο της Αθήνας, ο «Τράγος»!

Με την πρώτη ματιά αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι σε έναν ξεχωριστό, μοντέρνο χώρο που συνδυάζει μοναδικά, την αύρα του παλιού καφενείου και το πάθος του σημερινού all day spot!

Ο «Τράγος» σε πείθει ότι είναι προορισμός για όμορφα παρείστικα βράδια αλλά και χαλαρές, ατμοσφαιρικές στιγμές!

Τα τραπεζάκια στρώνονται από το πρωί και στην πλατεία των Αγίων Αναργύρων στου Ψυρρή, κάτω από τον ήλιο, έτοιμα να σε υποδεχτούν με αρωματικό ελληνικό καφέ, ψημένο στη χόβολη, φυσικούς χυμούς και αφεψήματα, αλλά και υπέροχο brunch με καθημερινές ξεχωριστές προτάσεις.

Από φρεσκοψημένα κρουασάν, λαχταριστά pancakes, αυγά φρέσκα μαγειρεμένα με όλους τους τρόπους, αλλά και healthy επιλογές, όπως porridge με γάλα αμυγδάλου, energy bowls με γιαούρτι, βρώμη και φρέσκα φρούτα, όλα μαγειρεμένα με «την αγάπη της μαμάς» και σερβιρισμένα από το ιδιαίτερα ευγενικό προσωπικό του Τράγου.

Το μεσημέρι μπορείς να συνεχίσεις με κυρίως πιάτα, εμπνευσμένα από την Ελλάδα και τη Μεσόγειο όπως παστιτσάδα, pinsa, tagliata και μεζέδες που συνοδεύονται από Ελληνικά αποστάγματα, ορεκτικά, πίττες ή τάρτες, σπιτικά γλυκά, finger food, όπως mini burgers από προβατίνα και mini tacos, όλα από επιλεγμένες πρώτες ύλες!

   

Πίσω από την επιλογή και τη δημιουργία των πιάτων που συνθέτουν το μενού βρίσκονται οι chef Μαριλού Φρατζή και Φάνης Παπαθανασίου.

Στον «Τράγο» μπορείς επίσης να απολαύσεις μοναδικά «signature cocktails», που έρχονται με παραλλαγές αλλά και κλασικές μίξεις με την υπογραφή του Μανώλη Λυκιαρδόπουλου.

Τα βράδια η μουσική δυναμώνει… ενδιαφέρουσες επιλογές από γνωστούς djs που εναλλάσσονται κάθε εβδομάδα!

Ο «Τράγος» λειτουργεί καθημερινά από τις 09.00 το πρωί ως αργά το βράδυ και θα γίνει σίγουρα το αγαπημένο σου spot στου Ψυρρή!

«Τράγος»

Αγ. Αναργύρων 8, Ψυρρή

Τηλ.: 210 3231011

FB: Tragos Moderno Kafeneio

INTSTAGRAM: tragos_psyrri

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα