1ος Πανελλήνιος Ποιητικός Διαγωνισμός από τις εκδόσεις Hλιαχτίδα

1ος Πανελλήνιος Ποιητικός Διαγωνισμός από τις εκδόσεις Hλιαχτίδα

Οι εκδόσεις Hλιαχτίδα προκηρύσσουν τον 1ο Πανελλήνιο Ποιητικό Διαγωνισμό με ελεύθερο θέμα και ημερομηνία λήξης 14 Μαΐου 2023.

Όροι διαγωνισμού:
1. Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν ενήλικες άνω των 18 ετών.

2. Η συμμετοχή είναι ένα ποίημα μέχρι 30 στίχους.

3. Το κόστος συμμετοχής 10 ευρώ.

4. Τα έργα θα πρέπει είναι γραμμένα στην ελληνική γλώσσα.
5. Ο δημιουργός εγγυάται το πρωτότυπο του έργου του.
6. Με την αποστολή του έργου, ο διαγωνιζόμενος αποδέχεται ότι το έργο του θα τεθεί υπό αξιολόγηση.
7. Οι συμμετέχοντες συμφωνούν με τους όρους του διαγωνισμού και αποδέχονται την απόφαση της κριτικής επιτροπής, η οποία είναι οριστική και δεν επιδέχεται αμφισβήτηση.
8. Τα έργα που υποβάλλονται στον διαγωνισμό δεν επιστρέφονται, ενώ τα μη διακριθέντα έργα θα καταστραφούν μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού.
9. Οι διαγωνιζόμενοι έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος με ένα αδημοσίευτο ποίημά τους. Σημειωτέον ότι η βράβευση σε άλλο λογοτεχνικό διαγωνισμό νοείται ως δημοσίευση.

Τελευταία ημερομηνία αποστολής των έργων ορίζεται η 14 Μαΐου 2023.

Τρόπος συμμετοχής:
Οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να στείλουν τα έργα τους στο: [email protected]  μαζί με τα στοιχεία τους: ονοματεπώνυμο, πόλη, ταχυδρομικό κώδικα, τηλέφωνο και email.

Βραβεία:
1. Τα ποιήματα που θα συγκεντρώσουν την υψηλότερη βαθμολογία, βάσει της αξιολόγησης της κριτικής επιτροπής, θα συμπεριληφθούν σε συλλογική έντυπη έκδοση των εκδόσεων Ηλιαχτίδα.

Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στα τέλη Μαΐου 2023 στην ιστοσελίδα των εκδόσεων Ηλιαχτίδα: www.ekdoseisiliaxtida.gr. Οι νικητές θα ενημερωθούν με μήνυμα στο email τους.

Σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, θα γίνει η παρουσίαση του τόμου και θα απονεμηθούν οι τιμητικές διακρίσεις στους συμμετέχοντες.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στα τηλέφωνα των Εκδόσεων Ηλιαχτίδα: 2104967338, 6934776847.

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα»

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα» Κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group Κυκλοφορεί το καινούργιο τραγούδι του Νίκου Ζιώγαλα από το Ogdoo Music Group. Σε στίχους και μουσική που έγραψε ο