Luisa – «Γειτονιά»

Luisa – «Γειτονιά»

Η πολλά υποσχόμενη Luisa μας συστήνεται μέσα από το αυτοβιογραφικό debut single της με τίτλο «Γειτονιά».

Η νεαρή ράπερ παρουσιάζει το πρώτο δισκογραφικό της single σε στίχους της ίδιας και μουσική του Chico Beatz το οποίο κυκλοφορεί από την Mad House Records και τη Minos EMIa Universal Music Company.

Η 19χρονη Luisa έχει καταγωγή από την Ελλάδα αλλά και από τον Άγιο Δομίνικο. Ζει στην Ελλάδα από τα 5 της χρόνια, ενώ ξεκίνησε να γράφει τραγούδια ήδη από παιδική ηλικία γιατί η διαδικασία αυτή την διευκόλυνε στην εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας. Αποκτώντας σιγά σιγά αυτοπεποίθηση στην ομιλία, η Luisa άρχισε να μετατρέπει τους στίχους σε μελωδίες και φτάνοντας στο σήμερα έχει καταφέρει να δημιουργήσει τα δικά της ολοκληρωμένα κομμάτια.

Ένα από αυτά είναι το «Γειτονιά», ένα αυτοβιογραφικό τραγούδι στο οποίο η Luisa μέσα από τα δυναμικά rap flows της ξεδιπλώνει πτυχές της ζωής αλλά και του χαρακτήρα της.

Δείτε το official video του «Γειτονιά» στο YouTube:

https://www.youtube.com/watch?v=9LgdLDkvu4s

 

Βρείτε το «Γειτονιά» σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες:

https://luisa.lnk.to/GeitoniaPR

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

“Τράβα μαλλί ανεβαίνουμε” Cinema Paradiso Project 

Οι Cinema Paradiso Project επιστρέφουν στο Half Note Jazz Club για 2 βραδιές, Σάββατο 22 και Κυριακή 23 Μαρτίου, με το αφιέρωμα τους στον Ελληνικό Κινηματογράφο.   Η πολυμελής ορχήστρα που διασκευάζει τις νότες που έντυσαν

«Το Mysterious Train στη Media Luz»

Christos El. Papadopoulos Quintet «Το Mysterious Train στη Media Luz» Το soundtrack μιας φανταστικής ιστορίας! Παρασκευές 14 & 28 Μαρτίου Το «Πατάρι» στο Θέατρο «Μεταξουργείο» Ο Χρήστος Παπαδόπουλος, δεξιοτέχνης σολίστας του κλαρινέτου, επαναφέρει