Ειρήνη Κοξαράκη στο Project R

Η Ειρήνη Κοξαράκη μαζί με τη μπάντα της ανεβαίνει στη σκηνή του Project R τo Σάββατο 3 Ιουνίου.

Με μια αγκαλιά τραγούδια, με όπλο τη ζεστή χροιά της φωνής της και με τη δυναμική της σκηνική παρουσία θα μας παρουσιάσει ένα πρόγραμμα που βασίζεται σε επιλογές από έντεχνα τραγούδια, διασκευασμένα με ροκ, ποπ αλλά και τζαζ διάθεση καθώς και τραγούδια από τη δισκογραφική της δουλειά.

Η ερμηνεύτρια μας προσκαλεί να μας ταξιδέψει και να μας γνωρίσει τον δικό της μουσικό κόσμο.

Λίγα λόγια για την Ειρήνη Κοξαράκη :
Σε ηλικία εφτά ετών ξεκίνησε μαθήματα πιάνου, θεωρητικών και κλασικού τραγουδιού στο «Εθνικό Ωδείο». Aκολούθησε σπουδές στο σύγχρονο τραγούδι στο Ωδείο «Μουσικός Σύνδεσμος Αθηνών» όπου και το 2012 πήρε το πτυχίο της.
Ψάχνοντας τη μουσική της τα
υτότητα, περιπλανήθηκε σε διάφορα μουσικά σχήματα από το 2007 έως το 2009, καταλήγοντας σε μία μόνιμη συνεργασία με το μουσικοσυνθέτη Νίκο Γουργιώτη έως το 2015, ο οποίος της έγραψε δύο τραγούδια που περιλαμβάνονται στη προσωπική της δισκογραφία.
Το 2016 δημιουργεί το δικό της μουσικό σύνολο, συνεργάζεται με το Φώτη Richard Κοκαβέση ο οποίος αναλαμβάνει την ενορχήστρωση και επιμέλεια του προγράμματος που παρουσιάζουν. Μαζί πραγματοποιούν εμφανίσεις σε διάφορους χώρους. Επιπλέον ο Φώτης ενορχηστρώνει και γράφει τη μουσική στα νέα τραγούδια που συμπληρώνουν τη δισκογραφική της δουλειά .

Σήμερα, μετά από μια παύση των μουσικών της εμφανίσεων λόγω της απόκτησης δύο υπέροχων κοριτσιών, έχει επιστρέψει δυναμικά με την πενταμελή μπάντα της.

Οι μουσικοί που τη συνοδεύουν:

Βασίλης Μαντζοράκης: Πιάνο/ Πλήκτρα/ Φωνητικά

Μιχάλης Κάνιος: Ηλεκτρική Κιθάρα

Κώστας Στάικος: Σαξόφωνο (Soprano/ Alto/ Tenor)/ Φλάουτο/ Κλαρινέτο

Γιώργος Πολίτης: Ηλεκτρικό Μπάσο/ Κοντραμπάσο/ Φωνητικά

Richard Φώτης Κοκαβέσης: Τύμπανα/ Τρομπέτα

Επιμέλεια προγράμματος/ Ενορχηστρώσεις:

Richard Φώτης Κοκαβέσης

 

Project R   Αλεξάνδρου Πάντου 10 και Λαγουμιτζή 32 Καλλιθέα.

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΒΑΤΡΑΧΟΙ Θέατρο Ροές

ΒΑΤΡΑΧΟΙ Θέατρο Ροές   Πρεμιέρα 17 Μαΐου 2024 Η ομάδα Ελλήνων ακροβατών και χορευτών «κι όμΩς κινείται» μετά τις πολύ επιτυχημένες παραστάσεις των «Βακχών», συνεχίζει

ΜΑΥΡΗ ΣΑΜΠΟΥΚΑ – GRANDE – ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΣΟΣ

ΜΑΥΡΗ ΣΑΜΠΟΥΚΑ – GRANDE ΤΡΙΤΗ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΣΟΣ Η προπώληση ξεκίνησε: https://www.more.com/theater/mauri-sampouka-1/   Μετά από αμέτρητες «τελευταίες παραστάσεις» και 2 sold out περιοδείες,