DEMETER: Η ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ

DEMETER: Η ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ
The Last Voyage of the Demeter

Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ

24 Αυγούστου στους κινηματογράφους από την The Film Group 

Λίγα λόγια για την ταινία  

Βασισμένη μονάχα σε ένα κεφάλαιο, στο «Ημερολόγιο του Καπετάνιου» από το κλασικό μυθιστόρημα του Μπραμ Στόκερ, «Δράκουλα», η ιστορία τοποθετείται στη ρωσική σκούνα, Ντιμίτερ, που ναυλώθηκε για να μεταφέρει ιδιωτικό φορτίο – είκοσι τέσσερα ασημάδευτα κιβώτια – από τα Καρπάθια όρη στο Λονδίνο.

Η ταινία αφηγείται τα περίεργα γεγονότα που έπληξαν το καταραμένο πλήρωμα όσο προσπαθούσαν να επιβιώσουν στο ωκεάνιο ταξίδι τους, κυνηγημένοι κάθε νύχτα από μια τρομακτική παρουσία. Όταν το πλοίο έφτασε τελικά στον προορισμό του ήταν ρημαγμένο χωρίς ίχνος του πληρώματος.

Σκηνοθεσία: Αντρέ Έβρενταλ

Ηθοποιοί: Ντέιβιντ Νταστμάλτσιαν, Κόρεϊ Χόκινς, Έιλινγκ Φραντσιόζι, Λίαμ Κάνινγκχαμ

Είδος: Τρόμου

τρειλερ

 

(1) Demeter: Η Αφύπνιση του Κακού // The Last Voyage of the Demeter | Trailer – YouTube

 

 

Από τον ΑντρέΈβρενταλ, σκηνοθέτητων “Trollhunter” & “Scary Stories to Tell in the Dark”(σε παραγωγή Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο) κι ένα εντυπωσιακό καστ, μεταξύ του οποίου ο Κόρεϊ Χόκινς (“Kong: Skull Island”, “BlacKkKlansman”), οβραβευμένος με BAFTA ΛίαμΚάνινγκχαμ (“Game of Thrones”, “Hunger”), ο Ντέιβιντ Νταστμάλτσιαν (“Dune”, Ant-Man franchise) και η Έιλινγκ Φραντσιόζι (“Game of Thrones”).

.

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

La Divina, στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας

Aria Hotels: Το νέο πολυτελές ξενοδοχείο La Divina υποδέχεται τους επισκέπτες του στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας Τα Aria Hotels, η οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων