MegArt Gallery, με τίτλο “Artistic Journey”

Artistic journey
έκθεση τέχνης  από 10/5/23 έως 28/5/23
MegArt Gallery Κασομούλη 102 – Αθήνα – Στάση Μετρό Αγ. Ιωάννης
Πολλοί αγαπούν τα ταξίδια, αυτά που γίνονται με κάθε είδους μεταφορικό μέσο. Όμως όλοι λατρεύουν τα ταξίδια που γίνονται με το μυαλό, γιατί σε αυτά τα ταξίδια δεν υπάρχουν ούτε απαγορευμένοι, ούτε απαγορευτικοί προορισμοί!!!
Με οδηγό την φαντασία, μπορείς να πας παντού στην γη. Σε πανύψηλα βουνά, σε απάτητες ζούγκλες, στους βυθούς των ωκεανών, ακόμη και στα έγκατα της γης!!! Και όχι μόνον αυτό!!! Μπορείς να πλανηθείς από το κοντινό διάστημα έως το μακρινό σύμπαν!!! Και όλα αυτά, ανέξοδα και χωρίς ρίσκο!!!
Η Τέχνη είναι η οδός προς κάθε είδους ταξίδι πραγματικό ή φανταστικό, γιατί ο καλλιτέχνης κατά την διάρκεια της διαδρομής του στον χώρο της, χρησιμοποιώντας τον χρωστήρα του και μια μεγάλη γκάμα χρωμάτων, ή άλλων υλικών, ταξιδεύει ο ίδιος κατά την δημιουργία των έργων του σε γνώριμους, άγνωστους ή φανταστικούς προορισμούς και ταυτόχρονα ταξιδεύει και όσους θα τα δουν, σε δικούς τους!!!
Στην έκθεση, λοιπόν, που θα γίνει στην MegArt Gallery, με τίτλο “Artistic Journey” και θα διαρκέσει από 10/5/23 έως 28/5/23, οι συμμετέχοντες καλλιτέχνες Θα παρουσιάσουν ο καθένας το δικό του καλλιτεχνικό ταξίδι, από την πραγματικότητά του ή την φαντασία του, με μοναδικά έργα, δημιουργίες ψυχής, χαρίζοντας στο φιλότεχνο κοινό ερεθίσματα που θα εξάψουν και την δική του!!!
ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ
Αφιόνη Ολίβια
Bibiluri Bella
Zoe Collage
Kαραπιδάκις Κωνσταντίνος
Κώνστα Δώρα
Μακρυγιάννη Γωγώ
Μιχαηλίδου Μαρία
Μπογκαρντ Ζαχαρουλα
Meskhishvili Nikoloz
Παπά Μαρία
Πατούνα Αναστασια
Πολυχρονόπουλος Δημήτριος
Ρηγάτου Μαρία
Σαουλίδου Λίνα
Stoyanova Sonia
Tsvetinka Stefanova
Καλλιτεχνική διεύθυνση: Παγουλάτος Δήμος
Οργάνωση, Επιμέλεια: Ρηγάτου Μαρία
Αφίσα, Marketing: Social Media & artmagazino102: Αντώνης Βλουτής
Κείμενο: Άννα Κοιλάκου
ΩΡΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑΣ
13:00- 20:00
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

Τσαρλς Λόιντ στο Ηρώδειο

Τσαρλς Λόιντ: ο 86χρονος ζωντανός θρύλος της τζαζ έρχεται στο Ηρώδειο για μία και μοναδική συναυλία     Κάτω από την έναστρο αττικό ουρανό και

THE MYTHOLOGIST KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ

THE MYTHOLOGIST KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΜΥΘΙΚΩΝ ΠΛΑΣΜΑΤΩΝ   ΕΚΔΟΣΕΙΣ KAKTOS  Ο φυλακισμένος Αστερίων στον σκοτεινό λαβύρινθο της Κρήτης. Τα «ρομπότ» του Ηφαίστου και η Σφίγγα που