NOMIK full band- Caja de musica

Ο ΝΟΜΙΚ έπειτα από τις ζωντανές εμφανίσεις του το χειμώνα με την πλήρη μπάντα του (Ilion plus, Σταυρός του Νότου club), θα παρουσιάσει και στη μουσική σκηνή Caja de musica τον πρώτο solo ελληνόφωνο δίσκο του «Χαρούμενες Φάτσες» (2021, ENTER EVENTS), υλικό από την επερχόμενη δισκογραφική του δουλειά «Πες μου αν ήταν όλα ψέματα» (που αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2023) αλλά και επιλεγμένα τραγούδια από το project «Το φως της σκόνης»!

Μαζί του θα είναι οι μουσικοί:
– Τάσος Χαλκίδης: πλήκτρα
– Φώτης Καραογλάνης: κιθάρα
– Μιχάλης Σεμερτζόγλου: μπάσο
– Αντώνης Δούνιας: τύμπανα

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Ο NOMIK είναι τραγουδιστής, συνθέτης, στιχουργός και ποιητής από τη Θεσσαλονίκη. Το 1994 με τους P.X Harris και C.J. AOS δημιούργησαν τους Universal Trilogy, πρωτοπόρους της ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής της χώρας. Το 2004 με τους Πάρη Βασιλειάδη και Θοδωρή Αραμπατζή, δημιουργεί τους Sleepin Pillow, οι οποίοι συγκαταλέγονται στις κορυφαίες μπάντες της ψυχεδελικής ροκ. Το 2010 μελοποιεί 12 ποιήματά του κι οργανώνει την παραγωγή του δίσκου «Από το φως της σκόνης», δημιουργώντας την μπάντα «Το φως της σκόνης» με συμμετοχή των Κωνσταντίνου Σάος και Βασίλη Μιχαηλίδη. Το 2016 συμπράττει με τους Ασκληπιό Ζαμπέτα κι Αλέξη Αποστολάκη, δημιουργώντας τους «Seahorse» με δύο δίσκους ήδη στο ενεργητικό τους.
Το 2017 κυκλοφόρησε τον πρώτο σόλο αγγλόφωνο δίσκο του, «I ain’t gonna be a king», αφιερωμένο στη γυναίκα, καθώς και την πρώτη του ποιητική συλλογή, «Της επιστροφής της διαδοχής», σε δίγλωσση έκδοση. Το 2020 κυκλοφόρησε τη 2η σειρά ποιημάτων του, «Αποχέτευση», και τον Ιανουάριο του 2021 τον δεύτερο προσωπικό του δίσκο «Χαρούμενες Φάτσες». Μέσα στο 2023 αναμένεται να κυκλοφορήσει ο δεύτερος ελληνόφωνος προσωπικός του δίσκος «Πες μου αν ήταν όλα ψέματα».

Υπέρ-σύνδεσμοι Nomik
Official Facebook Page
Official Spotify Profile
Official Youtube Page
Οfficial Instagram Profile
Official site

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Παρασκευή 26/5/2023
ΧΩΡΟΣ: Caja de musica, Σινώπης 27 & Μιχαλακοπούλου, Αθήνα
Εισιτήριο: 10€
Κρατήσεις θέσεων: 6944 610061 (12.00 – 21.00) & [email protected]
Έναρξη: 22.00 (προσέλευση 21.30)
FB event: https://www.facebook.com/events/620379310002110
Φωτογραφίες: Κώστας Καλλιπολίτης
Αφίσα: Jason Λεοντίδης

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

La Divina, στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας

Aria Hotels: Το νέο πολυτελές ξενοδοχείο La Divina υποδέχεται τους επισκέπτες του στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας Τα Aria Hotels, η οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων