Βανέσα Αδαμοπούλου – Χώρισα Χθες

Βανέσα Αδαμοπούλου – Χώρισα Χθες

Κυκλοφορεί από την Alpha Records

Η Βανέσα Αδαμοπούλου συνεργάζεται με τον Γιώργο Παπαποστόλου, συνθέτη και παραγωγό του συγκροτήματος ΜΠΛΕ και τον Γιώργο Παρώδη, στιχουργό των ΜΠΛΕ και μας παρουσιάζουν ένα τραγούδι που ακουμπά την άλλη πλευρά του χωρισμού, εκείνη του χαρούμενου τέλους, απενοχοποιώντας ένα ταμπού δεκαετιών.

Η Βανέσα Αδαμοπούλου αυτή την περίοδο συνεχίζει τα live της σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και ετοιμάζεται πυρετωδώς για τις μουσικές παραστάσεις της με τίτλο «Εκείνα Τα Τραγούδια», που θα ανακοινωθούν άμεσα.

Το κομμάτι είναι αφιερωμένο σε όλες και όλους τους χωρισμένους, με φιλική παρότρυνση να επιδιώξουν όσο το δυνατόν καλύτερες σχέσεις με τους πρώην.

 

Γιατί κάθε τέλος είναι μια νέα αρχή…  Βρείτε το “Χώρισα Χθές” σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες μουσικής: https://orcd.co/horisahthes

 

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

Ορέστεια,  στο Αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου

Το Εθνικό Θέατρο συνεργάζεται για πρώτη φορά με τον διεθνώς καταξιωμένο Έλληνα σκηνοθέτη και δάσκαλο Θεόδωρο Τερζόπουλο σε ένα ανεπανάληπτο καλλιτεχνικό  γεγονός. Το Εθνικό Θέατρο συνεργάζεται για

«Ένα Open Mic για τους αστικούς συγγραφείς»

«Ένα Open Mic για τους αστικούς συγγραφείς» Θα διαβάσουν κείμενά τους άτομα από την κοινότητα του Torvas.   Ο Torvas με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνει τη νέα σειρά event με τίτλο Παράγραφος!