Celebrity Beyond της Celebrity Cruises στον Πειραιά !

ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΞΕΓΝΟΙΑΣΤΕΣ ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ…

ΜΕ ΤΟ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ < CELEBRITY BEYOND >

MIA ΧΛΙΔΑΤΗ ΜΙΚΡΗ ΚΩΜΟΠΟΛΗ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ!!!

Πραγματοποιήθηκε Επίσκεψη στο καινούριο, πολυτελές κρουαζιερόπλοιο Celebrity Beyond της Celebrity Cruises στον Πειραιά !

Στην επίσκεψη που οργανώθηκε από τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο Πωλήσεων της Celebrity Cruises στην Ελλάδα, Navigator Travel & Tourist Services, συμμετείχαν 40 συνεργάτες από τουριστικά γραφεία και εκπρόσωποι των μέσων ενημέρωσης.

Συμμετείχε και ο Michael English, Ηead of Business Development EMEA Celebrity Cruises, ο οποίος αφού καλωσόρισε τους συμμετέχοντες αναφέρθηκε στον προγραμματισμό της Celebrity Cruises και στην επένδυση της Εταιρείας στην Ελλάδα, μιας που ένα άλλο κρουαζιερόπλοιο, το Celebrity Infinity, φέτος το καλοκαίρι και από τον Φεβρουάριο έως τον Οκτώβριο 2024 θα χρησιμοποιεί τον Πειραιά ως homeport προσφέροντας τη δυνατότητα στους Έλληνες λάτρεις της κρουαζιέρας να γνωρίσουν τα πλωτά πολυτελή θέρετρα της Celebrity Cruises.

 

   

Το Celebrity Beyond είναι το νεότερο και μεγαλύτερο πλοίο της ανατρεπτικής κατηγορίας Edge της Celebrity Cruises® το οποίο κατασκευάστηκε στα ναυπηγεία Chantiers de lAtlantique στο Saint Nazaire της Γαλλίας και πραγματοποίησε την πρώτη του κρουαζιέρα τον Απρίλιο 2022. Έχει μεικτή χωρητικότητα 141,420 τόνων, μήκος 327 μέτρα, 17 καταστρώματα και μπορεί να φιλοξενήσει 3,260 επιβάτες σε δίκλινες καμπίνες.

Η εμφάνιση και η αίσθηση του Celebrity Beyond έχουν ενισχυθεί προσεκτικά με νέους χώρους και ανανεωμένες εκδοχές των ήδη δημοφιλών, χαρακτηριστικών χώρων της Celebrity, όπως:

To Retreat®, έναν αποκλειστικό χώρο για τους ενοίκους των Σουϊτών, με διώροφο sundeck

Ανατρεπτικές καμπίνες, από σύγχρονες διώροφες βίλες με πισίνα έως καμπίνες με Infinite Verandas®, που κάνουν ασαφή τα όρια μεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.

Μεγαλύτερο Rooftop Garden και ένα εκπληκτικό resort deck με infinity πισίνες.

To εκπληκτικό, πολυεπίπεδο Sunset Bar, που χαρακτηρίζει το πρυμναίο μέρος του πλοίου, σχεδιασμένο από τον Αμερικανό σχεδιαστή Nate Berkus.

Το εξαιρετικό finedining εστιατόριο Le Voyage του βραβευμένου με αστέρια Michelin, Chef Daniel Boulud.

Το φουαγιέ Grand Plaza, το εκπληκτικό σημείο στην καρδιά του πλοίου που εκτείνεται σε τρία καταστρώματα και ζωντανεύει τη νύχτα με χορευτικές παραστάσεις

Το Magic Carpet®, ένα μηχανολογικό επίτευγμα που ανυψώνεται πάνω από τη θάλασσα, προσφέροντας στους επισκέπτες ανεμπόδιστη θέα καθώς εκείνοι πίνουν το κοκτέιλ τους ή δειπνούν.

Το Eden , στην πρύμνη του πλοίου, ένας μεγάλος τριώροφος χώρος με τζαμαρίες από το δάπεδο μέχρι την οροφή, προσφέρει εμπειρίες που απευθύνονται σε όλες τις αισθήσεις από το πρωί έως το βράδυ και που ποικίλλουν από διαλογισμό, έως μαθήματα «Create and Pour» και wine tasting. Το βράδυ, το Wonder at Eden είναι ακόμα πιο υπέροχο, με έξι μοναδικές παραστάσεις, με αξέχαστους χαρακτήρες και απολαυστικές ερμηνείες .

Το φετινό καλοκαίρι έως τις 9 Οκτωβρίου το Celebrity Beyond θ΄αναχωρεί από την Τσιβιταβέκια της Ρώμης και θα προσφέρει κρουαζιέρες 10 και 11 νυχτών στην Αδριατική και το Αιγαίο, επισκεπτόμενο και ελληνικά λιμάνια, όπως τη Μύκονο, το Κατάκολο, τη Σαντορίνη και τον Πειραιά, ενώ από τον Νοέμβριο θα κάνει κρουαζιέρες 9, 10 και 11 νυχτών στην Καραϊβική με λιμάνι αναχώρησης το Φορτ Λόντερντεηλ της Φλόριντα.

Από τον Φεβρουάριο 2024 το Celebrity Infinity κατηγορίας Millennium, θα εγκατασταθεί στον Πειραιά και έως και τον Μάρτιο θα αναχωρεί για Ισραήλ, Αίγυπτο και Τουρκία με κρουαζιέρες 10 και 11 νυχτών ενώ από τον Απρίλιο θα αναχωρεί για ελληνικά λιμάνια, όπως ο Βόλος, η Καβάλα, η Θεσσαλονίκη, η Μύκονος και η Σαντορίνη, και το Κουσάντασι της Τουρκίας.

Σχετικά με τη Celebrity Cruises

Το εμβληματικό «X» της Celebrity Cruises είναι το εμπορικό σήμα ενός στόλου 15 βραβευμένων πλοίων που δίνουν μια νέα διάσταση στα πολυτελή ταξίδια κρουαζιέρας με σύγχρονο, μοντέρνο σχεδιασμό, καταλύματα, γεύματα, σπα και ψυχαγωγικές εμπειρίες για μοντέρνα γούστα και πολιτιστικά πλούσιες και ποικίλες ταξιδιωτικές εμπειρίες, σε συνδυασμό με ζεστή, εξατομικευμένη εξυπηρέτηση. Η Celebrity σημείωσε πολλές πρωτοπορίες στον τομέα των κρουαζιέρων, όπως: η πρώτη χρήση ηλιακών πάνελ σε κρουαζιερόπλοιο, η πρώτη προσπάθεια εξάλειψης της χρήσης πλαστικών μπουκαλιών, η πρώτη Αμερικανίδα γυναίκα καπετάνιος σε κρουαζιερόπλοιο, η πρώτη ομάδα γυναικών αξιωματικών σε κρουαζιέρα, η πρώτη γυναίκα από τη δυτική Αφρική που εργάστηκε για την κατασκευή γέφυρας ενός κρουαζιερόπλοιο, η τέλεση ενός από τους πρώτους νόμιμους γάμους του ίδιου φύλου σε πλοίο. Με κίνητρο την αγάπη για ταξίδια και το πάθος για την εξερεύνηση του κόσμου, η Celebrity πραγματοποιεί δρομολόγια σε επτά ηπείρους και επισκέπτεται περισσότερους από 300 προορισμούς σε περισσότερες από 70 και πλέον χώρες. Η Celebrity Cruises είναι μία από τις πέντε επωνυμίες κρουαζιέρας που διαχειρίζεται η παγκόσμια εταιρεία κρουαζιέρας Royal Caribbean Group. (NYSE: RCL).

Σχετικά με το Navigator Travel

Ο ταξιδιωτικός οργανισμός Navigator Travel & Tourist Services  αποτελεί τον πλέον εξειδικευμένο οργανισμό στην Ελλάδα στον τομέα της κρουαζιέρας με υψηλή τεχνογνωσία στην απόλυτη εξυπηρέτηση του σύγχρονου ταξιδιώτη.

Από την ίδρυσή του το 1962, από τον Αναστάσιο Στυλιανόπουλο, έως σήμερα, εμπιστεύονται το Navigator όλοι σχεδόν οι πρωταγωνιστές της παγκόσμιας βιομηχανίας της κρουαζιέρας. Έτσι σήμερα, με επικεφαλής τον Ανδρέα Στυλιανόπουλο, ο Navigator είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος Marketing και Πωλήσεων σε Ελλάδα και Βουλγαρία της Royal Caribbean International, των Celebrity Cruises και Azamara Cruises σε Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία και στρατηγικός συνεργάτης των Silversea Cruises, Oceania Cruises κ.ά

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΕΟΝΤΗΣ 60 χρόνια μαζί

ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΕΟΝΤΗΣ 60 χρόνια μαζί «Εμείς τραγουδάμε για να σμίξουμε τον κόσμο…» ΖΩΝΤΑΝΗ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΩΔΕΙΟ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ Ερμηνεύουν: Μίλτος Πασχαλίδης, Γιάννης Κότσιρας Κώστας