ΑΟΥΤΣΑΪΝΤΕΡΣ DUMP MONEY

ΑΟΥΤΣΑΪΝΤΕΡΣ
DUMP MONEY

 

Κι όμως $υνέβη!

 

Επενδύστε στην τρελή, μα τόσο πραγματική ιστορία
που σόκαρε τον κόσμο.

Σύντομα στους κινηματογράφους

από την The Film Group

Από τον σκηνοθέτη Κρεγκ Γκιλέσπι («Κρουέλα», «Ο Λαρς και η Κούκλα του»)
με τους Πολ Ντάνο («The Fabelmans»), Σεθ Ρόγκεν («The Fabelmans»), Αμέρικα Φερέρα («Barbie»), Πιτ Ντέιβιντσον («The Suicide Squad»), Σέιλιν Γούντλεϊ («Η Τριλογία της Απόκλισης»), Νικ Όφερμαν («Parks & Recreation), Άντονι Ράμος («IntheHeights») και Σεμπάστιαν Σταν («CaptainAmerica: CivilWar»).

(302) Αουτσάιντερς – Dumb Money // Red Band Trailer – YouTube

Λίγα λόγια για την ταινία

Η απόλυτη ιστορία Δαβίδ εναντίον Γολιάθ, βασισμένη στα θεότρελα, αληθινά γεγονότα μιας ομάδας καθημερινών ανθρώπων που αναστάτωσαν την Wall Street και πλούτισαν μετατρέποντας την Gamestop  (ναι, το κατάστημα βιντεοπαιχνιδιών!) στην πιο καυτή εταιρία του κόσμου. Στο επίκεντρο βρίσκεται ο Κιθ Γκιλ (Πολ Ντάνο), ο οποίος αρχίζει να δημοσιεύει στο διαδίκτυο τις επενδύσεις του. Η δημοφιλία των επενδυτικών του συμβουλών εκτοξεύεται, εκείνος και όσοι τον ακολουθούν πλουτίζουν, μέχρι τη στιγμή που οι εκατομμυριούχοι αρχίζουν να αντιδρούν και οι δύο πλευρές έρχονται αντιμέτωπες με συγκλονιστικές αλλαγές.

Το «Μεγάλο Σορτάρισμα» συναντάει το «Social Network» σε μία ταινία βασισμένη στο βιβλίο του Μπεν Μέζριτς, «The Antisocial Network». Με ένα εντυπωσιακό κάστ και σε σκηνοθεσία Κρεγκ Γκιλέσπι («Ο Λαρς και η Κούκλα του», «Εγώ, η Τόνια»).

 

Σκηνοθεσία:  Κρεγκ Γκιλέσπι

Ηθοποιοί: Πολ Ντάνο, Σεθ Ρόγκεν, Αμέρικα Φερέρα,  Πιτ Ντέιβιντσον, Σέιλιν Γούντλεϊ, Νικ Όφερμαν, Άντονι Ράμος, Σεμπάστιαν Σταν

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

Avant – Drag! Filmcenter TRIANON

Η Filmcenter TRIANON παρουσιάζει Τη νέα ταινία του Φιλ Ιερόπουλου και παραγωγή των ΦΥΤΑ Avant – Drag! Radical Performers Re-imagine Athens Από την Πέμπτη 23