Σοφία Αρβανίτη – «Σε Ζωντανές Συναυλίες Official Remix by DJ Petros Karras»

Σοφία Αρβανίτη – «Σε Ζωντανές Συναυλίες Official Remix by DJ Petros Karras»

Μουσική & Στίχοι: Λάκης Παπαδόπουλος

Remixer: DJ Petros Karras

Η Σοφία Αρβανίτη έρχεται με το επίσημο remix της επιτυχίας της «Σε Ζωντανές Συναυλίες» από τον DJ Petros Karras, που κυκλοφορεί τώρα σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια Σοφία Αρβανίτη και ο μοναδικός Petros Karras ενώνουν τις δυνάμεις τους για να μας παρουσιάσουν το επίσημο remix του τραγουδιού «Σε Ζωντανές Συναυλίες», το οποίο υπογράφει ο μετρ στο είδος του Λάκης Παπαδόπουλος.

Ο Petros Karras δίνει στο τραγούδι ένα ‘80s άρωμα, με μία νέα ενορχήστρωση που συνοδεύει τέλεια τη δυναμική ερμηνεία της Σοφίας Αρβανίτη. Με την χαρακτηριστική χροιά της η διαχρονική ερμηνεύτρια μας τραγουδάει:

«Μην  σταματάς να ζητάς από μένα

τον ήλιο και τα άστρα

εσύ με έμαθες με μια ματιά

να γκρεμίζω κάστρα

Θ´ ακολουθήσουμε το όνειρο

και όπου βγει

Γιατί η αγάπη μας είναι η πιο δυνατή »

Το νέο τραγούδι «Σε Ζωντανές Συναυλίες Official Remix by Petros Karras» κυκλοφορεί τώρα από την Heaven Music και είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Βρείτε το εδώhttps://lnk.to/sezontanessinavliesremix

 

Heaven Music 2023

Subscribe στο μεγαλύτερο μουσικό κανάλι: ΕΔΩ

 

Heaven all around https://geni.us/HeavenMusic

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

Μαρίνα Σάττι  – “P.O.P.” | νέο album

Μαρίνα Σάττι  – “P.O.P.”  Το νέο album της Μαρίνας Σάττι μόλις κυκλοφόρησε! Μόλις λίγα εικοσιτετράωρα μετά τον 68ο Διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, η Μαρίνα Σάττι επιστρέφει δισκογραφικά με ολοκαίνουργιο υλικό. Το νέο mini album της Μαρίνας

RYUICHI SAKAMOTO | OPUS |Ωδείο Αθηνών

RYUICHI SAKAMOTO | OPUS Το «κύκνειο άσμα» του παγκοσμίου φήμης Ιάπωνα συνθέτη στο Subset Festival Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024 Ωδείο Αθηνών Τον πρωτοπόρο Ιάπωνα συνθέτη Ryuichi Sakamoto, που έφυγε