Αλντιόν – Όλη Η Ζωή Μου – νέο τραγούδι

Αλντιόν

ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ

Όλη Η Ζωή Μου

Μουσική – Στίχοι: Αλντιόν, Κώστας Παλυβός

Δείτε το official video του «Όλη η ζωή μου» στο YouTubehttps://youtu.be/1GMXRJIgjvA

Σκηνοθεσία: Βαγγέλης Τσαουσόπουλος

 

Βρείτε το «Όλη η ζωή μου» σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες: https://aldion.lnk.to/oliizoimou

Ο νέος και πολύ ταλαντούχος Αλντιόν κυκλοφορεί ένα ακόμα τραγούδι, μετά την περσινή του επιτυχία με τίτλο «Είμαι πολύ καλά».

Το νέο του single που φέρει τον τίτλο «Όλη η ζωή μου», είναι ένα μοντέρνο λαϊκό άκουσμα, με ανεβαστική και χορευτική διάθεση που μιλά για τον έρωτα και το τέλος μιας σχέσης ενώ συνδυάζεται άρτια με την ιδιαίτερη χροιά του Αλντιόν.

Το τραγούδι αποτελεί σίγουρα μια φρέσκια προσθήκη στις playlists ακόμα και των πιο απαιτητικών, κάτι το οποίο αποδείχθηκε και από την ανοδική πορεία του hit στο TikTok πριν καν ακόμα το επίσημο release του.

Παράλληλα, κυκλοφορεί και το video clip του τραγουδιού σε σκηνοθετική επιμέλεια του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου, με πλάνα που σαγηνεύουν.

Το τραγούδι υπογράφει σε μουσική και στίχους ο ίδιος Αλντιόν μαζί με τον Κώστα Παλυβό, ενώ την ενορχήστρωση και παραγωγή επιμελήθηκε ο Νίκος Χωρίτος που έχουμε γνωρίσει μέσα από πολλές λαϊκές επιτυχίες.

Ακολουθήστε τον Αλντιόν στα Social Media:

Facebook: https://www.facebook.com/itsaldion

Instagram: https://www.instagram.com/aldion__/

Κυκλοφορεί από τη Minos EMI, a Universal Music Company

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

Boulevard Humaine της Ζωής Δημητρίου

Boulevard Humaine της Ζωής Δημητρίου   27-30 Δεκεμβρίου   ΠΛΥΦΑ     Το Boulevard Humaine έχει ως σημείο εκκίνησης το έργο Okho του Γιάννη Ξενάκη,