ΣΑΒΙΝΑ ΓΙΑΝΝΑΤΟΥ -PRIMAVERA EN SALONICO

ΣΑΒΙΝΑ  ΓΙΑΝΝΑΤΟΥ

PRIMAVERA EN SALONICO

ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΘΕΑΤΡΟ ΑΤΤΙΚΟΥ ΑΛΣΟΥΣ «ΚΑΤΙΝΑ ΠΑΞΙΝΟΥ»
2o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Η πλούσια μουσική παράδοση της Μεσογείου και των Βαλκανίων ξεδιπλώνεται και αναβιώνει μέσα από τις σύγχρονες «αναγνώσεις» της Σαβίνας Γιαννάτου και των Primavera en Salonico. Τραγούδια από τη Μεσόγειο, τα Βαλκάνια και την Ελλάδα υφαίνουν ένα πολυποίκιλο μουσικό χαλί, μία γοητευτική μουσική περιπλάνηση στη μεγάλη θάλασσα των πολιτισμών.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Σαβίνα Γιαννάτου

PRIMAVERA EN SALONICO:
Γιάννης Αλεξανδρής: ούτι, κιθάρα, ταμπουράς
Κώστας Βόμβολος: ενορχηστρώσεις, κανονάκι, ακορντεόν
Κώστας Θεοδώρου: κρουστά
Χάρης Λαμπράκης: νέυ
Μιχάλης Σιγανίδης: κοντραμπάσο
Το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου  η Σαβίνα Γιαννάτου και οι Primavera en Salonico εμφανίζονται στο Θέατρο Αττικού Άλσους «Κατίνα Παξινού».
Η είσοδος είναι ελεύθερη με δελτία εισόδου από την ticketservices.

Βασισμένοι στην παράδοση κυρίως της Μεσογείου, η Σαβίνα Γιαννάτου και το μουσικό σύνολο Primavera en Salonico καλύπτουν ένα ιδιαίτερα ευρύ φάσμα ήχου, μέσα από το συνδυασμό της Ανατολής και της Δύσης, του σύγχρονου και του παραδοσιακού καθώς και του ελεύθερου αυτοσχεδιασμού. Ερμηνεύοντας σε διαφορετικές γλώσσες και διαλέκτους η Σαβίνα Γιαννάτου χρησιμοποιεί τη σπάνια φωνή της ως ένα επιπλέον όργανο, δίνοντας έμφαση στην έκφραση της “μουσικής”  του κάθε γλωσσικού ιδιώματος.
Και οι Primavera en Salonico αξιοποιούν στο έπακρο τον ιδιοσυγκρασιακό ήχο τους, διερευνώντας συχνά τα όρια των δυνατοτήτων τους.

Ένα συναρπαστικό ταξίδι στις μουσικές των χωρών της Μεσογείου και των Βαλκανίων, με την μοναδική ποιότητα της φωνής της Σαβίνας Γιαννάτου και την ευρηματική δεξιοτεχνία των Primavera en Salonico, μόνιμων συνεργατών της στη δισκογραφία και στις εμφανίσεις στα μεγαλύτερα μουσικά φεστιβάλ του κόσμου για περισσότερα από 25 χρόνια.

 

Το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου η Σαβίνα Γιαννάτου και οι Primavera en Salonico εμφανίζονται στο Θέατρο Αττικού Άλσους «Κατίνα Παξινού».

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

ΣΑΒΙΝΑ ΓΙΑΝΝΑΤΟΥ
PRIMAVERA EN SALONICO

Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου

Θέατρο Αττικού Άλσους «Κατίνα Παξινού»
Εντός Αττικού Άλσους, Είσοδος Από Οδό, Αθανασίου Καρπενησιώτη, Αθήνα 114 76

Ώρα έναρjης : 21:00

Η είσοδος είναι ελεύθερη με δελτία εισόδου από την ticketservices.

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

Stelios Kerasidis “White As Snow”

Stelios Kerasidis “White As Snow”   Μια μελωδία ‘λευκή’ και διάφανη. Βγαλμένη μέσα από την καθαρή παιδική ψυχή. Συγκινητική και εύθραυστη. Ένα ακόμη μικρό μουσικό

Οι ΌΝΑΡ στο Major Seven

Οι ΌΝΑΡ στο Major Seven   Το θρυλικό συγκρότημα του Λευτέρη Πλιάτσικα, συμπληρώνει φέτος τα 25 χρόνια από τη δημιουργία του και οι ΟΝΑΡ έχουν

Ο Παύλος Παυλίδης live στο FLOYD!

Ο Παύλος Παυλίδης, μαζί με μια ανανεωμένη ομάδα σπουδαίων μουσικών, ανεβαίνει για πρώτη φορά στη σκηνή του Floyd Live Venue, το Σάββατο 13 Απριλίου, σε μια διαφορετική συναυλιακή εμπειρία