Ο ορχηστρικός κόσμος του Γιώργου Καζαντζή και αγαπημένα τραγούδια του | Μέγαρο Μουσικής

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΗΣ: ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ

ΑΙΘΟΥΣΑ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥΣΙΚΗΣ Μ1

03 Νοεμβρίου 2023

    20:30

Ο ορχηστρικός κόσμος του Γιώργου Καζαντζή και αγαπημένα τραγούδια του

Ο συνθέτης Γιώργος Καζαντζής, σε συνεργασία με τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης, παρουσιάζει σε δική του πάντα ενορχήστρωση, ένα ανθολόγιο ορχηστρικών του κομματιών. Μια συναυλία που αποτυπώνει το μουσικό του μονοπάτι στην αναζήτηση του προσωπικού του ύφους και χαρακτηρίζεται από κομμάτια που διαμόρφωσαν τον ορχηστρικό του κόσμο. Θα ακούσουμε γνωστά κομμάτια κινηματογραφικής ατμόσφαιρας που αγαπήθηκαν στην Ελλάδα και το εξωτερικό όπως Το Βαλς της ουτοπίας, ο Σορόκος, αλλά και η ορχηστρική εκδοχή από το soundtrack της τηλεοπτικής σειράς Άγριες Μέλισσες. Επίσης θα ακούσουμε αγαπημένα τραγούδια του συνθέτη με συμφωνική απόδοση και ερμηνευτή τον σπουδαίο Βασίλη Λέκκα, τα τραγούδια ΧειμωνανθόςΉτανε αέραςΜέλισσες, αλλά και τραγούδια από τον κοινό τους δίσκο Κατάρτι κι ατμός.
Την ορχηστρική πανδαισία θα συνοδεύει ένα δια δραστικό βίντεο – απεικόνιση που θα δημιουργείται από τις εναλλαγές και διακυμάνσεις της συχνότητας και της δυναμικής των ήχων της ορχήστρας.

Γιώργος Καζαντζής Μουσική – Ενορχηστρώσεις

Βασίλης Λέκκας Τραγούδι

Παιδική Χορωδία ‘Ασύλου του Παιδιού’

Πηνελόπη Μενούνου Διδασκαλία Χορωδίας

Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Θεσσαλονίκης

Χάρης Ηλιάδης Διεύθυνση Ορχήστρας

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

20€, 15€, 10€, 5€ (μειωμένο)
Για εισιτήρια πατήστε 
εδώ.

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΔΩΡΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΟΥΣ “RETROSPECTIVA”

ΔΩΡΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΟΥΣ “RETROSPECTIVA” Half Note Jazz Club 15-18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ Ο μοναδικός Δώρος Δημοσθένους μετά τις sold out εμφανίσεις του το Μάρτιο του 2023, επιστρέφει στη