Η Έκθεση Discover Dogs επιστρέφει 20 – 22 Οκτωβρίου στο MEC Παιανίας.

Η Έκθεση Discover Dogs επιστρέφει 20 – 22 Οκτωβρίου στο MEC Παιανίας.

Η Discover Dogs, η μεγάλη γιορτή για όλους τους κηδεμόνες και τους φίλους του σκύλου επιστρέφει από τις 20 μέχρι και τις 22 Οκτωβρίου στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας.
Με ελεύθερη είσοδο και parking, προσκαλούμε μικρούς και μεγάλους, κηδεμόνες και φίλους του σκύλου να μας επισκεφθούν ώστε να μάθουμε μαζί τα πάντα για τον πιο πιστό μας φίλο.
Εκπαιδεύουμε υπεύθυνους κηδεμόνες
Η Discover Dogs είναι μια έκθεση που λατρεύει τους σκύλους και γι’ αυτό έχει ως βασικό σκοπό της τη σωστή ενημέρωση των κηδεμόνων και των φίλων του σκύλου, κάτι που αποτελεί προϋπόθεση για την ευζωία του.
Καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου, εκπαιδευτές και κτηνίατροι θα ενημερώνουν το κοινό και θα δέχονται ερωτήσεις γύρω από το αντικείμενό τους.
Η σημασία της εκπαίδευσης, η κατάλληλη διατροφή, ο σωστός τρόπος παιχνιδιού κι εκτόνωσης, η αντιμετώπιση προβλημάτων συμπεριφοράς, ο ρόλος του σκύλου στην εκπαιδευτική διαδικασία, η σχέση σκύλου και παιδιού, οι παρεξηγημένες φυλές, το έργο φιλοζωικών σωματείων, οι υποχρεώσεις και τα δικαιώματα των κηδεμόνων, η αξία του σκύλου οδηγού, η κακοποίηση ζώων και η ενδοοικογενειακή βία είναι μερικά από τα θέματα που θα θίξουν οι ομιλητές του αμφιθεάτρου σε μια κοινή προσπάθεια να γίνουμε όλοι πιο υπεύθυνοι απέναντι στο σκύλο αλλά και σε όλα τα ζώα.
Ακόμα, θα γνωρίσετε όλες τις φυλές σκύλων που θα λάβουν μέρος στην έκθεση του Κυνολογικού Ομίλου Ελλάδος. Κατά τη διάρκεια της Discover Dogs, θα πραγματοποιηθούν ταυτόχρονα οι 3 φθινοπωρινές Διεθνείς Εκθέσεις Μορφολογίας σκύλων, CACIB για όλες τις φυλές, του Κυνολογικού Ομίλου Ελλάδος οι οποίες είναι ενταγμένες στο Βαθμολογικό Σύστημα.
Επίσης, κατά τη διάρκεια της Discover Dogs, σε συνεργασία με την διοργανώτρια εταιρεία Animagroom, θα πραγματοποιηθεί και η GroomAthens 2023, ο Διεθνής Διαγωνισμός Κομμωτικής Σκύλων με ταυτόχρονα Επαγγελματικά Σεμινάρια μόνο για Groomers. Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του European Groomers Association (E.G.A.) και του Ελληνικού Σωματείου Κομμωτών Σκύλων (Ε.Σ.Ε.Κ.Σ)
Στο μέρος της εμπορικής έκθεσης θα έχετε τη δυνατότητα να επισκεφτείτε τα περίπτερα εταιρειών κι επαγγελματιών για να σας προτείνουν τις πιο σύγχρονες υπηρεσίες και τα ποιοτικότερα προϊόντα.
Θα ενημερωθείτε για διατροφικά προϊόντα, αξεσουάρ, υπηρεσίες grooming, ξενοδοχεία σκύλων και άλλα πολλά που μπορούν να κάνουν πιο ευχάριστη κι εύκολη τη ζωή του σκύλου σας αλλά και τη δική σας. Θα μπορείτε να συζητήσετε με ειδικούς για τις εξειδικευμένες ανάγκες του σκύλου σας, να συλλέξετε πολύτιμες πληροφορίες για την εκπαίδευσή του, να λάβετε μέρος σε διαγωνισμούς των εταιρειών που θα συμμετάσχουν και να κερδίσετε πολλά δώρα.
Η Discover Dogs 2023 είναι ιδιαίτερα φιλική προς το παιδί κι επενδύει στη μοναδική σχέση παιδιού και σκύλου. Γι’ αυτό και κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα υπάρχουν πολλές δράσεις για τα παιδιά από την ομάδα Ζω.Ε.Σ. προκειμένου να διασκεδάσουν, να ψυχαγωγηθούν αλλά και να καλλιεργήσουν την αγάπη τους για τους σκύλους. Να μάθουν για αυτούς, να έρθουν σε επαφή μαζί τους και να ξεκινήσουν σιγά σιγά να αποκτούν την αρετή της ενσυναίσθησης.
Παιχνίδια, δώρα, καλλιτεχνικές δραστηριότητες και κατασκευές θα μετατρέψουν την έκθεση στον απόλυτο χώρο ψυχαγωγίας και μάθησης για το παιδί σας.
Πρωταγωνιστικό ρόλο στη Discover Dogs 2023 θα έχουν, όπως πάντα, τα φιλοζωικά σωματεία. Στην έκθεση θα υπάρχουν ομάδες εθελοντών φιλοζωικών σωματείων που θα ενημερώνουν τους επισκέπτες για το πολύτιμο έργο τους και για τους τρόπους που μπορεί όποιος επιθυμεί να συμβάλλει σε αυτό. Επιπλέον, θα δίνεται η δυνατότητα να εκδηλώσει κάποιος το ενδιαφέρον του για υιοθεσία και να γνωρίσει όλα τα βήματα της νόμιμης διαδικασίας που θα πρέπει να ακολουθήσει προκειμένου να γίνει κηδεμόνας και να χαρίσει μια νέα ευτυχισμένη ζωή σε ένα πρώην αδέσποτο.
Μια βόλτα στους χώρους της Discover Dogs 2023 είναι μια βόλτα στον μαγικό κόσμο του σκύλου.
Ελάτε να σας ξεναγήσουμε!
Όλες οι πληροφορίες στο https://www.discoverdogs.gr/
Ωρες λειτουργίας: 10.00 – 20.00
MEC Παιανίας, Λεωφόρος Λαυρίου 301
ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΑΙ PARKING

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

PIANO CITY ATHENS 2024

PIANO CITY ATHENS 2024 ΓΙΑ 2η ΧΡΟΝΙΑ, ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΠΙΑΝΟ!  16, 17, 18, 19 ΚΑΙ 20 ΜΑΪΟΥ 2024

Αλεξάντρα Λαπιέρ Μπελ Γκριν

Αλεξάντρα Λαπιέρ Μπελ Γκριν Μετάφραση: Ροζαλί Σινοπούλου Σελίδες: 534, Τιμή: 17 ευρώ ISBN: 978-960-6893-63-6 Εκδόσεις Gema     Νέα Υόρκη, δεκαετία του 1900. Μια νέα