Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΟΥ ΒΑΛΤΟΥ MARSH KING’S DAUGHTER

Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΟΥ ΒΑΛΤΟΥ
MARSH KING’S DAUGHTER

2 Νοεμβρίου στους κινηματογράφους  από την The  Film  Group

Μια γυναίκα με κρυφό παρελθόν θα επιστρέψει στο δάσος που μεγάλωσε για να αντιμετωπίσει τον πιο επικίνδυνο άντρα της ζωής της: τον πατέρα της. Η φαινομενικά φυσιολογική ζωή της Ελένα (Ντέιζι Ρίντλεϊ) κρύβει μία σκοτεινή και επικίνδυνη αλήθεια: τον αποξενωμένο πατέρα της, τον διαβόητο Βασιλιά του Βάλτου (Μπεν Μέντελσον), τον άνθρωπο που κράτησε όμηρο εκείνη και την μητέρα της για χρόνια. Όταν δραπετεύσει από τη φυλακή, η Ελένα θα έρθει αντιμέτωπη με το παρελθόν της. Γνωρίζοντας πως εκείνος θα κυνηγήσει την ίδια και την οικογένεια της, η Ελένα πρέπει να βρει τη δύναμη να κοιτάξει κατάματα τους δαίμονες της και να υπερνικήσει τον άνθρωπο που της έμαθε να επιβιώνει στην άγρια φύση.

 

Ο σκηνοθέτης των «Μάγος Άιζενχαϊμ», «Divergent» και της τηλεοπτικής σειράς «Billions» επιστρέφει με ένα πολυαναμενόμενο ψυχολογικό θρίλερ βασισμένο στο ομώνυμο best-seller μυθιστόρημα της Κάρεν Ντιόν.

 

Σκηνοθεσία: Νίλ Μπέρτζερ

Ηθοποιοί: Ντέιζι Ρίντλεϊ, Μπεν Μέντελσον, Γκάρετ Χέντλαντ

Είδος: Ψυχολογικό Θρίλερ

 

(283) Η Κόρη του Βασιλιά του Βάλτου – The Marsh King’s Daughter | Trailer – YouTube

Λίγα λόγια για την παραγωγή της ταινίας

 

Για τον σκηνοθέτη και τους παραγωγούς της ταινίας, η Ντέιζι Ρίντλεϊ ήταν το ιδανικό άτομο για να ενσαρκώσει την Ελένα. Ο παραγωγός Τέντι Σβάρτσμαν υπογραμμίζει τη δύναμη των εκφραστικών ματιών της, τα οποία της επιτρέπουν να κάνει τόσα πολλά με ελάχιστες κινήσεις. Επιπλέον, προσθέτει ο ίδιος, η Ρίντλεϊ διαθέτει και την απαραίτητη ενσυναίσθηση που είναι αναγκαία για τον ρόλο της Ελένα. Εξίσου ενθουσιασμένος για τη συμπρωταγωνίστριά του δηλώνει και ο Μπεν Μέντελσον, ο οποίος ερμηνεύει τον πατέρα της Ελένα. «Η Ντέιζι είναι εξαιρετική, ένα άτομο που ξέρει να ηγείται. Είναι ο βασικός λόγος που ήθελα να συμμετέχω στην ταινία», δηλώνει ο ηθοποιός.

 

Φυσικά, η παρουσία του Μπεν Μέντελσον είναι εξίσου καθοριστική στην ταινία και η ομάδα παραγωγής δεν μπορεί να κρύψει την ικανοποίησή της που ο ηθοποιός κατάφερε να συμμετέχει, παρά το γεμάτο του πρόγραμμα. «Ο Μπεν είναι ένας από τους καλύτερους εν ενεργεία ηθοποιούς», παρατηρεί ο Σβάρτσμαν, «κανένας ηθοποιός δεν θα μπορούσε να ερμηνεύσει τον Τζέικομπ καλύτερα από εκείνον». Αγαπητός από τους συνεργάτες του -η συμπρωταγωνίστριά του, Κάρεν Πιστόριους, τον χαρακτηρίζει ως αδιαμφισβήτητο θρύλο- και εξαιρετικά υποστηρικτικός, ο Μέντελσον πρόσθετε βαρύτητα σε κάθε σκηνή και μαζί με την Ρίντλεϊ κατάφεραν να αποδώσουν υποδειγματικά την περίπλοκη σχέση των δύο χαρακτήρων.

 

Εξαιρετική σχέση ανέπτυξε και με την νεαρή ηθοποιό, την Μπρούκλιν Πρινς, που ερμήνευε την μικρή Ελένα. Στα διαλείμματα των γυρισμάτων, ο Μέντελσον πάντα τη ρώταγε αν χρειαζόταν κάτι, ειδικά όταν χρειαζόταν να γυρίσουν τις πιο απαιτητικές σκηνές στον βάλτο. Έχοντας δουλέψει και εκείνος ως παιδί-ηθοποιός, γνώριζε από πρώτο χέρι τις δυσκολίες. «Η Μπρούκλιν είναι πραγματική επαγγελματίας», αναφέρει ο ηθοποιός. «Εργάζεται από τριών ετών. Έχει έντονη αίσθηση του ποια είναι. Είναι τόσο επαγγελματίας στην έκφραση συναισθημάτων μπροστά σε τόσα πολλά άτομα και το κάνει τόσο καλά».

 

Η συμμετοχή της εντεκάχρονης Μπρούκλιν ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα για εκείνη, αφού, ούσα μεγάλη θαυμάστρια της Ντέιζι Ρίντλεϊ, χάρη στη συμμετοχή της τελευταίας στην τριλογία του «Πολέμου των Άστρων», είχε βάλει ως προσωπικό της στόχο να δουλέψει κάποια στιγμή μαζί της.

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΜΕ ΡΟΥΜΙ 3ος χρόνος

ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΙΚΗ Θεατρική περίοδος 2024-2025   ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ + ΜΙΧΑΛΗΣ ΡΕΠΠΑΣ   ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΜΕ ΡΟΥΜΙ 3ος χρόνος   ΠΡΕΜΙΕΡΑ: Τετάρτη 2 Οκτωβρίου, 20:00    

Για μια Ζωή! 2ος χρόνος!

Θανάσης Παπαθανασίου + Μιχάλης Ρέππας   Για μια Ζωή! 2ος χρόνος!                           Πρεμιέρα Πέμπτη 10 Οκτωβρίου, ώρα 21:00    «Για μια Ζωή»! Η sold

«The Humans» («Oι Άνθρωποι»)

«The Humans» («Oι Άνθρωποι») του Stephen Karam Μετάφραση – Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης Θέατρο Μουσούρη από Τετάρτη 2 Οκτωβρίου Μετά την μεγάλη επιτυχία της πρώτης χρονιάς