«Η Μάγισσα» τηλεοπτικό soundtrack

 

Το ολοκληρωμένο τηλεοπτικό soundtrack της νέας σειράς «Η Μάγισσα» κυκλοφορεί τώρα!

 

Συνθέτης: Alex Sid

To ολοκληρωμένο τηλεοπτικό soundtrack της δημοφιλούς νέας σειράς του ΑΝΤ1

«Η Μάγισσα» κυκλοφορεί τώρα σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες από την Heaven Music.

Όλη η μουσική που ντύνει την διεθνών προδιαγραφών σειρά του ANT1 σε σενάριο των Μελίνα Τσαμπάνη – Πέτρου Καλκόβαλη και σκηνοθεσία Λευτέρη Χαρίτου, είναι διαθέσιμη σε ένα μοναδικό digital soundtrack.

Το soundtrack φέρει την υπογραφή του μουσικοσυνθέτη Alex Sid σε συνεργασία με την στιχουργό Ουρανία Πατέλλη, το μουσικό δίδυμο που βρίσκεται πίσω από την επιτυχημένη μουσική επένδυση της σειράς του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» η οποία και καθιέρωσε τα original soundtrack στα Ελληνικά τηλεοπτικά δρώμενα.

Στο ολοκληρωμένο soundtrack, εκτός από μουσικά θέματα, περιλαμβάνονται και δύο τραγούδια, το «Χρυσάφι» σε ερμηνεία της ταλαντούχας Alkyone και το «Μοιρολόι της Μάγισσας» που ερμηνεύει η καταξιωμένη Αναστασία Μουτσάτσου. H Alkyone συμμετέχει φωνητικά και στο ατμοσφαιρικό μουσικό θέμα με τίτλο «The Underwater».

Η νέα επική σειρά του ΑΝΤ1 «Μάγισα», η οποία αποτελεί και την μεγαλύτερη παραγωγή της χρονιάς, έχει ήθη καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό με την ιστορία δύο αντίπαλων πατριών στην Μάνη του 1817.

«Η Μάγισσα» προβάλλεται αποκλειστικά από την συχνότητα του ΑΝΤ1 κάθε Δευτέρα στις 21:00 ενώ το original television soundtrack από τον Alex Sid είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες από την Heaven Music.

Βρείτε το εδώhttps://lnk.to/magissa

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

Αλεξάντρα Λαπιέρ Μπελ Γκριν

Αλεξάντρα Λαπιέρ Μπελ Γκριν Μετάφραση: Ροζαλί Σινοπούλου Σελίδες: 534, Τιμή: 17 ευρώ ISBN: 978-960-6893-63-6 Εκδόσεις Gema     Νέα Υόρκη, δεκαετία του 1900. Μια νέα

Ερήνη «Μενεξέδες Και Ζουμπούλια»

Ερήνη   Η φωνή που πρέπει να ακούσεις, με επιρροές από την Ελληνική παραδοσιακή μουσική, τη σύγχρονη και τη τζαζ. Η Κρητικιά καλλιτέχνιδα με την