Συνάντηση Χρωμάτων και Ανθρωπιστικής Προσφοράς: Η Έκθεση της Ελένης Μπαχτή

Συνάντηση Χρωμάτων και Ανθρωπιστικής Προσφοράς: Η Έκθεση της Ελένης Μπαχτή

Το Σάββατο 7 Οκτωβρίου η Ελένη Μπαχτή, μαθήτρια του International Baccalaureate στο Κολλέγιο Ψυχικού, πραγματοποιεί την πρώτη της προσωπική έκθεση και μας προσκαλεί να γνωρίσουμε από κοντά τον κόσμο και την τέχνη της  και να συμμετάσχουμε σε μια ξεχωριστή πρωτοβουλία. Σε συνεργασία με την HFM που επικεντρώνεται στον τομέα της ψυχικής ευημερίας και της προαγωγής του ατομικού και κοινωνικού ευζην, προσφέροντας υποστήριξη και καθοδήγηση προς αυτήν την κατεύθυνση, αντίτυπα των έργων της Ελένης Μπαχτή διατίθενται προς πώληση για να υποστηρίξουν το έργο της Human Flourishing Movement (HMF).
 
Η Ελένη Μπαχτή δημιουργεί με μοναδικό τρόπο, συνδυάζοντας τη δημιουργικότητα και την αισθητική της σε κάθε έργο της. Με αγάπη για την τέχνη και τη ζωή, μεταφέρει τις αξίες της μέσα από τη ζωγραφική. Κάθε πινελιά της αποτελεί έκφραση και ενέργεια, δημιουργώντας έναν διακριτικό και ξεχωριστό κόσμο.

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία της κ. Φρόσως Λεμού που με την φιλανθρωπική της ευαισθησία & δράση οργάνωσε την συγκεκριμένη εκδήλωση με στόχο την υποστήριξη του κέντρου και των παιδιών που φιλοξενεί στους χώρους του.

“Είμαστε περήφανοι που στηρίζουμε το έργο της, ένα έργο με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς τα έσοδα από αυτήν την έκθεση θα δοθούν για έναν πολύτιμο φιλανθρωπικό σκοπό. Συγκεκριμένα, θα στηρίξουμε την αγορά ιατρικού εξοπλισμού για το Κέντρο ειδικών ατόμων «Χαρά»” .

 

Ας στηρίξουμε όλοι μαζί αυτό το υπέροχο έργο βοηθώντας το κέντρο ειδικών ατόμων “Χαρά” να προσφέρει μια καλύτερη ποιότητα ζωής σε περισσότερους ανθρώπους.

Σας περιμένουμε όλους εκεί!

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Παλαιό Δημαρχείο Γλυφάδας, σε επιλεγμένο χώρο που αποτελεί προσφορά του Δήμου Γλυφάδας, το Σάββατο 7 Οκτωβρίου στις 16:00 – 20:00 μ.μ. στη διεύθυνση  Σάκη Καράγιωργα 1, 166 75. 

Για όλους όσοι δεν καταφέρουν να είναι μαζί μας στην συγκεκριμένη εκδήλωση αλλά επιθυμούν να συνεισφέρουν στο έργο του Κέντρου Ειδικών Ατόμων “Χαρά”, μπορείτε να βρείτε εδώ τις απαραίτητες πληροφορίες ώστε να προσφέρετε και εσείς την δική σας προσωπική δωρεά.

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

LONGLEGS

LONGLEGS   Λίγα λόγια για την ταινία   Η πράκτορας του FBI, Λι Χάρκερ, βρίσκεται υπεύθυνη μίας άλυτης υπόθεσης ένος κατά συρροή δολοφόνου που ενέχει και

Avant – Drag! Filmcenter TRIANON

Η Filmcenter TRIANON παρουσιάζει Τη νέα ταινία του Φιλ Ιερόπουλου και παραγωγή των ΦΥΤΑ Avant – Drag! Radical Performers Re-imagine Athens Από την Πέμπτη 23