Blue Domes 5 – Mitsis Hotels ΣΤΗΝ ΚΩ!

ΠΡΟΣΙΤΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ <MITSIS> ΣΤΗΝ ΚΩ!

Στα Καρδάμαινα της Κω βρέθηκαν για γυρίσματα στο νησί της ταξιδιωτικής εκπομπής Travel Guide ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Καρατζάς και ο παρουσιαστής & παραγωγός της εν λόγω εκπομπής Θάνος Παπαδημητρίου.

Το γκρουπ φιλοξενήθηκε σε ένα από τα πολλά πολυτελή ξενοδοχεία του Ομίλου Mitsis Hotels, το Blue Domes 5 αστέρων,στο οποίο και είχαν μια εξαιρετική διαμονή,με διευθυντή τον ευγενέστατο Μιχάλη Ανθουλάκη.

Ο πολυβραβευμένος διεθνώς Όμιλος έχει άλλα 5 ξενοδοχεία στο νησί, τα: Norida , Summer Place , Family Village στα Καρδάμαινα & το Ramira στη χώρα.

O Όμιλος Mitsis Hotels, είναι η μεγαλύτερη ιδιόκτητη ξενοδοχειακή αλυσίδα στην Ελλάδα και πρωτοπορεί εδώ και 40 χρόνια , ενώ πρόσφατα ανακοίνωσε την υλοποίηση επενδυτικού προγράμματος 36 εκ. ευρώ για την αναμόρφωση & ανακαίνιση του Μεγάρου Σλήμαν – Μελά (οδός Πανεπιστημίου) , σε ξενοδοχειακή μονάδα 5* και τη δημιουργία τουλάχιστον 150 νέων θέσεων εργασίας.

-Στις φωτογραφίες μας Ο διευθυντής του Blue Domes Μιχάλης Ανθουλάκης με τον Θάνο Παπαδημητρίου & τον Αλέξανδρο Καρατζά, στο lobby του ξενοδοχείου.

Και διάφορες απόψεις από το Βlue Domes Resort & Spa,στην πανέμορφη Κω

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΕΟΝΤΗΣ 60 χρόνια μαζί

ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΕΟΝΤΗΣ 60 χρόνια μαζί «Εμείς τραγουδάμε για να σμίξουμε τον κόσμο…» ΖΩΝΤΑΝΗ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΩΔΕΙΟ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ Ερμηνεύουν: Μίλτος Πασχαλίδης, Γιάννης Κότσιρας Κώστας