LIVE AT RED JASPER SIGMATAF/ TURBOFLOW300/ PINK MAGGIT

LIVE AT RED JASPER

SIGMATAF/ TURBOFLOW300/ PINK MAGGIT

ΠΕΜΠΤΗ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023

Spoken word/ Indie pop/ Electronica

 

Την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου το Red Jasper διοργανώνει ένα δυνατό live με hot ονόματα της εγχώριας spoken word μουσικής σκηνής.

 

O Sigmataf, που έχει κυκλοφορήσει 4 δίσκους κι ένα ep, θα παίξει τραγούδια από τον τελευταίο του δίσκο “Θηλυκός Προς το Περιβάλλον ”, που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο 2023, αλλά και από την υπόλοιπη δισκογραφία του και θα μας αφηγηθεί ιστορίες με τον χαρακτηριστικό του τρόπο.

Το Turboflow3000 είναι ένα μουσικό project με βάση την Αθήνα από ανθρώπους με ετερόκλητα ακούσματα και επιρροές, αλλά με κοινό στοιχείο την ειλικρινή αγάπη για την μουσική και την δημιουργία. Δραστηριοποιούνται τα τελευταία 2 χρόνια με βάση τους τα electro/post/punk/pop/hip hop στοιχεία και ο πρώτος δίσκος θα κυκλοφορήσει από την Veego Records μέσα στους επόμενους μήνες.

Το Pink Maggit, ένα project που δημιουργήθηκε από την ανάγκη εξερεύνησης νέων μουσικών μονοπατιών και των συναισθημάτων που τις συνοδεύουν, κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο 2023 το ντεμπούτο άλμπουμ με τίτλο “Midnight Sun”. Στο live θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά κομμάτια από τον δίσκο καθώς και από επερχόμενες δουλειές.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

LIVE AT RED JASPER: SIGMATAF/ TURBOFLOW300/ PINK MAGGIT

Ημέρα – Ώρα: Πέμπτη 26/10, ώρα 21.30

Γενική είσοδος: 10€ (δεν συμπεριλαμβάνεται ποτό)

Προπώλησηhttps://www.more.com/music/sigmataf/turboflow300/pink-maggit-live/

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα