live event από  το Stegi Radio | ONASSIS STEGI

ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΤΟΣ ΣΤΕΓΗΣ | MEDITERRANEAN FUTURES

live event από  το Stegi Radio

Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023 | 17:30 – 23:00 | Δημοτική Αγορά Κυψέλης (Φωκίωνος Νέγρη 42, Αθήνα)
Είσοδος ελεύθερη

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Stegi Radio @
Δημοτική Αγορά Κυψέλης (Φωκίωνος Νέγρη 42, Αθήνα)
Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023
17:30 – 23:00

Είσοδος ελεύθερη

LINE UP
17:30 | BUILTONSOIL
19:00 | Scorpio Qveen
20:00 | Shannen SP
21:30 | ZULI

 

Το Stegi Radio επιστρέφει στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης με τη νέα εκδοχή του Mediterranean Futures στις 21 Οκτωβρίου. Συνεχίζοντας την έρευνά του μέσα από τη σειρά events Mediterranean Futures, το Stegi Radio φτιάχνει έναν χάρτη που ενώνει την Αθήνα με το Κάιρο, τη Μασσαλία και το Λονδίνο. Αναζητά τα σημεία όπου το καινούριο αγκαλιάζει ή έρχεται σε ρήξη με την παράδοση και καλεί τη γειτονιά της Κυψέλης να γιορτάσει με τους νέους ήχους των ηλεκτρονικών σκηνών της Μεσογείου.

Ένα dance festival με τον ZULI, ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας new club σκηνής με βάση του το Κάιρο, και τη Shannen SP, δυναμική εκφράστρια των global underground μουσικών ρευμάτων με έδρα το Λονδίνο, να συνομιλούν με την dancehall καλλιτέχνιδα Scorpio Qveen από τη Μασσαλία και την ανερχόμενη μουσική κολεκτίβα των BUILTONSOIL από την Αθήνα, σε μια βραδιά που φέρνει τη σαρωτική ενέργεια των υβριδικών ήχων του μέλλοντος στην Κυψέλη.

ΟΙ BUILTONSOIL είναι μια καλλιτεχνική κολεκτίβα με βάση την Αθήνα. Απαρτίζεται από τον εικαστικό καλλιτέχνη ACMAERKL και τον μουσικό Κλέαρχο Παπαστύλο. Η Barak, aka Scorpio Qveen, είναι τραγουδίστρια, χορεύτρια και χορογράφος αλλά και δυναμική dancehall DJ.Ενεργό μέλος της νυχτερινής ζωής της Μασσαλίας μέσα από την κολεκτίβα Maraboutage.     H Shannen SP είναι DJ και πολυμεσική καλλιτέχνιδα με βάση το Λονδίνο. Τα DJ sets και η επιμελητική δουλειά της τόσο στη μουσική όσο και στις τέχνες εξερευνούν το φάσμα του παγκόσμιου underground, τόσο μέσα από τη σειρά events που διοργανώνει η ίδια όσο και με το label της, E.B.N.X. O Ahmed El Ghazoly, aka ZULI, είναι μουσικός και παραγωγός από το Κάιρο. Είναι ο συνιδρυτής του label ‘irsh’ μαζί με τον Rama. Έγινε γνωστός παγκοσμίως μέσα από τις κυκλοφορίες του στο label UIQ του Lee Gamble, όπου αναμειγνύει hip hop και jungle στοιχεία με πιο πειραματικούς ρυθμούς και bass υφές που στοχεύουν τόσο στο dancefloor όσο και στην ακρόαση στο σπίτι. Η μουσική του παρουσιάζει τέτοια ποικιλία που έχει δεχτεί αναγνώριση από μουσικούς και DJ όπως ο Aphex Twin, οι Autechre, ο Richie Hawtin και ο Ben UFO.

Αντλώντας έμπνευση από τη διαφορετικότητα και την ποικιλία των ήχων της Μεσογείου, το Stegi Radio κατασκευάζει ένα μουσικό μωσαϊκό με τους φουτουριστικούς, Middle-Eastern club ήχους του ZULI, την ενέργεια της αφρικανικής διασποράς που μεταφέρει η Shannen SP, το αισθησιακό dancehall της Scorpio Qveen και τους φρέσκους, θραυσματικούς ήχους των BUILTONSOIL. Μια μέρα αφιερωμένη στη μουσική κουλτούρα της Μεσογείου και όσα μας ενώνουν.

LINE UP
17:30 | BUILTONSOIL
19:00 | Scorpio Qveen
20:00 | Shannen SP
21:30 | ZULI

Συντελεστές
Επιμέλεια: Voltnoi & Quetempo, Stegi.Radio
Επικεφαλής Παραγωγής: Βασίλης Παναγιωτακόπουλος
Οργάνωση Παραγωγής: Άκης Χοντάσης
Εκτέλεση Παραγωγής: Δήμητρα Μπουζάνη
Technical Manager: Αντώνης Κόκκορης
Deputy Technical Manager: Γιάννης Ντόβας
Υπεύθυνος ήχου: Αλέξης Πολίτης
Υπεύθυνος φωτισμών Βαγγέλης Μούντριχας
Σχεδιασμός Video: Αντώνης Καλαγάτσης
Φωτιστές: Παύλος Παππάς, Γιάννης Χριστουδουλάκης, Rusu Slava
Υπεύθυνος Μηχανικών Σκηνής: Ιάκωβος Δαρζέντας
Μηχανικοί Σκηνής: Leonardο Cela, Κωνσταντίνος Πετρονάνος, Πλάτωνας Τσαμαδός, Νίκος Νιζάμης, Μιχαήλ Φαΐτάκης, Θανάσης Ντάκα
Τεχνικοί Βίντεο: Στάθης Νταρζάνος, Στράτος Τογανίδης, Ruslan Kushnir, Κωνσταντίνος Λαζαρίδης, Τιμόθεος Φωτιάδης
Stage Managers: Ειρήνη Λουκάτου,  Μελίνα Λορκίδη

Μια παραγωγή της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

Προσκλήσεις – Μονόκερως

Μονόκερως της ομάδας Ομάδα Επί Κολωνώ (Ναυπλίου 12 & Λένορμαν 94, Αθήνα) Δείτε το trailer: https://www.youtube.com/watch?v=GmskTvgDt5g&list=PLXKaaASK1j6TxSifsmhtpARqsbtGxdtcl&index=2  Κερδίστε προσκλήσεις για την Δευτέρα 20/5 στις 21:15 ,