Χριστούγεννα στο Cycladic Shop με μοναδικές δημιουργίες

Χριστούγεννα στο Cycladic Shop

με μοναδικές δημιουργίες

εμπνευσμένες από τις συλλογές του Μουσείου

και τη νέα έκθεση

«Χαιρώνεια, 2 Αυγούστου 338 π.Χ.: Μια μέρα που άλλαξε τον κόσμο».

Δεν είναι νωρίς για να ξεκινήσετε τις Χριστουγεννιάτικες αγορές σας.

Ανακαλύψτε στο Cycladic Shop μοναδικές προτάσεις δώρων για όσους βρίσκονται στην χριστουγεννιάτικη λίστα σας. Γούρια, κοσμήματα, διακοσμητικά αντικείμενα από Έλληνες και ξένους σχεδιαστές αλλά και μοναδικές δημιουργίες εμπνευσμένες από τις συλλογές του Μουσείου και τη νέα Έκθεση «Χαιρώνεια, 2 Αυγούστου 338 π.Χ.: Μια μέρα που άλλαξε τον κόσμο» που ξεκινά στις 14 Δεκεμβρίου 2023.

Ασπίδες και χρυσά στεφάνια, αριστουργήματα της αρχαίας μεταλλοτεχνίας, δίνουν την έμπνευση για μία συλλογή ιδιαίτερων δώρων με δυνατούς συμβολισμούς. Ανάμεσα στις επιλογές για δώρα στο Cycladic Shop βρίσκει κανείς εμβληματικά αντίγραφα από τις συλλογές κυκλαδικής και αρχαίας ελληνικής τέχνης, μεγάλη γκάμα από στολίδια, ξεχωριστά διακοσμητικά αντικείμενα για το σπίτι και το γραφείο αλλά και παιχνίδια και βιβλία για μικρούς και μεγάλους.

Όπως κάθε χρόνο, σταθερή και αγαπημένη αξία του Cycladic Shop τα πολύχρωμα κεραμικά ρόδια, σύμβολα καλοτυχίας και ευημερίας.

Ένα ιδιαίτερο και πρωτότυπο δώρο για τους αγαπημένους σας είναι  τέλος μία συνδρομή στους Φίλους του Μουσείου. Οι Φίλοι απολαμβάνουν απεριόριστη ελεύθερη είσοδο στο μουσείο όλο τον χρόνο, αποκλειστικά προνόμια, εκπτώσεις στο Cycladic Shop έως 30% και ένα μοναδικό πρόγραμμα πολιτισμού γεμάτο ξεχωριστές δράσεις.

Μπείτε στο νέο EShop του Cycladic Shop και ανακαλύψτε μια μοναδική εμπειρία online αγορών 24/7 μέσα από μια ευχάριστη πλοήγηση! Αγοράστε τα δώρα σας εύκολα και γρήγορα, με αποστολή των αγορών σας στο χώρο σας ή όπου εσείς επιλέξετε σε όλο τον κόσμο. Με κάθε αγορά σας  από το Cycladic Shop στηρίζετε το έργο του Μουσείου.

*H φωτογράφιση των αντικειμένων του Cycladic Shop πραγματοποιήθηκε στο Coco-Mat Athens Jumelle.

Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

Νεοφύτου Δούκα 4
106 74, Αθήνα
Τ.: (+30) 210 7228321-3
cycladic.gr

Facebook.com/CycladicArtMuseum
Instagram: @Cycladic_museum

LinkedIn: The Museum of Cycladic Art

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΔΩΡΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΟΥΣ “RETROSPECTIVA”

ΔΩΡΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΟΥΣ “RETROSPECTIVA” Half Note Jazz Club 15-18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ Ο μοναδικός Δώρος Δημοσθένους μετά τις sold out εμφανίσεις του το Μάρτιο του 2023, επιστρέφει στη