Εκπαιδευτικά Προγράμματα του Ιδρύματος Ωνάση για τον Νοέμβριο

Ανακαλύψτε τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα του Ιδρύματος Ωνάση για τον Νοέμβριο

Τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα του Ιδρύματος Ωνάση συνεχίζουν τον Νοέμβριο δυναμικά μέσα από μια σειρά εργαστηρίων γεμάτα εκπλήξεις. Νέα ερωτήματα βρίσκουν απαντήσεις μέσα από διαδικτυακές, σύγχρονες και επιστημονικές συζητήσεις για την ταυτότητα, την έκφραση και τα χαρακτηριστικά φύλου με τη νέα ψηφιακή σειρά Εκπαιδευτικές Τετάρτες: This is a Free Gender Zone, ενώ παράλληλα τα παιδιά του δημοτικού λύνουν τις απορίες τους σχετικά με το σώμα τους και τα όργανά τους με το πρόγραμμα Οργανούληδες που επιστρέφει στην τάξη. Εκπαιδευτικοί και ειδικοί παιδαγωγoί συμμετέχουν για 10η χρονιά στα βιωματικά εργαστήρια του προγράμματος Η Μουσική αγαπάει τον Αυτισμό δημιουργώντας ευεργετικές συνθήκες για τα παιδιά, ενώ γονείς και εκπαιδευτικοί «πλοηγούνται» στον ψηφιακό κόσμο των παιδιών, και ανακαλύπτουν τα κατάλληλα εργαλεία για σωστή χρήση του διαδικτύου, μέσα από 10 μοναδικές συναντήσεις στο πρόγραμμα Μεγαλώνοντας παιδιά στην ψηφιακή εποχή. Τέλος, μαθητές και μαθήτριες μπορούν να επισκεφτούν τη Στέγη και να ζήσουν την εμπειρία που έζησε όλος ο κόσμος των εικαστικών στη Βενετία, σχηματίζοντας ουρές για τη VR εγκατάσταση της Λουκίας Αλαβάνου Στον δρόμο για τον Κολωνό.

 

ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ

Εκπαιδευτικές Τετάρτες

This is a Free Gender Zone

Μια ανοιχτή συζήτηση για όλα και για όλα

08–22.11.2023 І Online

 

Τρεις διαδικτυακές, ανοιχτές, ειλικρινείς, σύγχρονες και επιστημονικές συζητήσεις για την ταυτότητα, την έκφραση και τα χαρακτηριστικά φύλου. Ένα «κουτί» στο οποίο μπαίνουμε όλοι από τη βρεφική μας ηλικία. Τι ερωτευόμαστε, τι θα φορέσουμε, με τι θα παίξουμε, τι μας αρέσει; Ταμπού, καταπίεση, τραύματα και αντοχές στην οικογένεια αλλά και στο σχολείο. Ή μήπως γίνεται κι αλλιώς;

Γεννιέσαι ή γίνεσαι;

Τι έχω κάνει λάθος; Θα είναι το παιδί μου ευτυχισμένο;

Και μετά το σχολείο τι γίνεται;

Μπείτε και δείτε στο onassis.org και το Onassis Channel στο YouΤube τρία εκπαιδευτικά επεισόδια με στόχο την ευαισθητοποίηση και την εξοικείωση με έννοιες και πραγματικότητες που ορίζουν τη ζωή μας. Ο φόβος, το άγχος των σωστών χειρισμών, οι «δύσκολες ερωτήσεις» και η ανασφάλεια στο πώς να διαχειριστείτε την ομάδα, την τάξη ή την οικογένειά σας μπορούν να βρουν απαντήσεις.

Στο Ίδρυμα Ωνάση η συζήτηση έχει ξεκινήσει πριν από χρόνια, με αφορμή την πρωτοβουλία “I’m Positive”, για την ενημέρωση και την καταπολέμηση του στίγματος, από όπου κι αν έρχεται. Στεκόμαστε δίπλα στα παιδιά, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς και δουλεύουμε για τον σεβασμό στον αυτοπροσδιορισμό του ανθρώπου. Στηρίζουμε καθεμία και καθέναν που ζητούν σχολεία «ανοιχτά σε όλα τα παιδιά», μακριά από διακρίσεις.

Γονείς και εκπαιδευτικοί, μπείτε στη συζήτηση ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης που μπορεί να αλλάξει τον κόσμο έστω και για ένα παιδί.

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Νάνσυ Παπαθανασίου, Δρ Κλινικής Ψυχολογίας, Επ. Συνυπεύθυνη Orlando LGBT+

Λυδία Παπαϊωάννου, Συντονίστρια Συναντήσεων

 

Ομάδα Σχεδιασμού και Συντονισμού

Χριστίνα Παναγιωτάκου, Educational Programs Coordinator

Νίκος Αθανασόπουλος, New Projects Advisor

Δέσποινα Μαρτή, Educational Programs Assistant

Τζίνα Παπαμιχαήλ, Educational Programs Assistant


ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ:
Εκπαιδευτικούς, γονείς, επαγγελματίες ψυχικής υγείας και εφήβους

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ: 08, 15 & 22.11.2023

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: 3 συναντήσεις των 90 λεπτών

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δωρεάν

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Διαδικτυακά, στο Onassis Channel

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Τ.: 210 3713000, Email: [email protected]

https://www.onassis.org/el/whatson/educationalwednesdaysthisisafreegenderzone

 

Μεγαλώνοντας παιδιά στην Ψηφιακή Εποχή

07.11.2023 – 30.01.2024 І Στέγη Ιδρύματος Ωνάση

 

Γνώσεις, ταχύτητα, επικοινωνία, αλλεπάλληλα ερεθίσματα, φαντασία, επιλογές, αλλά και… κίνδυνοι. Το «σερφάρισμα» στην εικονική πραγματικότητα είναι πλέον μέρος της καθημερινότητάς μας. Τι πραγματικά όμως συμβαίνει στον ψηφιακό κόσμο των παιδιών; Πώς πλοηγούνται στο διαδίκτυο, ποιες πλατφόρμες χρησιμοποιούν, τι αναζητούν και σε τι κινδύνους εκτίθενται; Πώς ένας γονέας μεγαλώνει με ασφάλεια το παιδί του στην ψηφιακή εποχή;

 

Από πολύ μικρή ηλικία, τα παιδιά σήμερα είναι εξοικειωμένα με την τεχνολογία και μαθαίνουν από νωρίς να πλοηγούνται στο διαδίκτυο. Smartphones, tablets και άλλες συσκευές με σύνδεση στο διαδίκτυο είναι τα σύγχρονα παιχνίδια, μέσα από τα οποία ανακαλύπτουν έναν ολόκληρο ψηφιακό κόσμο με «απεριόριστες δυνατότητες». Όμως, το υπέροχο αυτό μέσο εξερεύνησης, μάθησης, επικοινωνίας και διασκέδασης μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε ένα επικίνδυνο μέρος, αν δεν είναι γνωστοί οι τρόποι με τους οποίους παιδιά και γονείς μπορούν να το χρησιμοποιήσουν με ασφάλεια. Με στόχο οι «μεγάλοι» να κατανοήσουν τον ψηφιακό κόσμο των «μικρών», μειώνοντας έτσι το «ψηφιακό χάσμα γενεών», αλλά και να ενημερωθούν για τους κινδύνους που ελλοχεύουν στο διαδίκτυο, το Ίδρυμα Ωνάση εγκαινιάζει έναν νέο κύκλο εργαστηρίων, σε μια προσπάθεια να απαντηθούν καίρια ερωτήματα όπως: Πόσες ώρες βρίσκονται τα παιδιά μπροστά σε μια οθόνη; Τι είναι τα online challenges; Πώς επηρεάζεται η εικόνα που έχουν τα παιδιά για τον εαυτό τους και την ψυχική τους υγεία; Πώς μπορεί η Τεχνητή Νοημοσύνη να αποτελέσει μέσο παραβίασης της ιδιωτικότητάς τους; Πώς μπορούμε να ξεχωρίσουμε τι είναι αλήθεια και τι ψέμα; Τι σημαίνουν οι όροι cyberbullying, sextortion και online grooming; Με έναν μοναδικό, βιωματικό και διασκεδαστικό τρόπο θα ανακαλύψουμε πώς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το διαδίκτυο και την τεχνολογία υπεύθυνα και με ασφάλεια.

 

ΑΠΕΥΘYΝΕΤΑΙ ΣΕ: Γονείς, εκπαιδευτικούς και όλους όσοι επιθυμούν να ενημερωθούν σχετικά

με την ασφαλή χρήση του διαδικτύου από τα παιδιά

ΔΙAΡΚΕΙΑ ΠΡΟΓΡAΜΜΑΤΟΣ: 120 λεπτά η συνάντηση. Η παρακολούθηση όλων των συναντήσεων είναι υποχρεωτική.

ΗΜΕΡΟΜΗΝIΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓHΣ: 07.11.2023 – 30.01.2024

ΤΟΠΟΘΕΣIΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓHΣ: Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση

ΚOΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧHΣ: Δωρεάν

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΙΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗΣ: H ηλεκτρονική αίτηση ενδιαφέροντος δεν εξασφαλίζει αυτομάτως μια θέση στη δράση. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡIΕΣ: Τ.: 210 3713000, Email: [email protected]

 

ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

 

SCICO

 

https://www.onassis.org/el/whats-on/raising-children-in-the-digital-age

 

 

Η μουσική αγαπάει τον αυτισμό

Βιωματικά εργαστήρια 2023-2024 για εκπαιδευτικούς

Τετάρτη 15 & 22 Νοεμβρίου 2023 І 17:00-19:00 & 19:00-21:00 І Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση

 

Η μουσική είναι επικοινωνία. Είναι χαρά και μέσο αλληλεπίδρασης. Αγγίζει τις πιο ευαίσθητες χορδές όλων, ειδικά των παιδιών. Το επιτυχημένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Η μουσική αγαπάει τον αυτισμό» επιστρέφει για μία ακόμη χρονιά ως εργαλείο για κάθε επαγγελματία που δουλεύει με παιδιά τα οποία ανήκουν στο ευρύ φάσμα του αυτισμού, δημιουργώντας μια πόρτα επαφής, σύνδεσης, διασκέδασης και συναισθηματικής έκφρασης. Ανοίξτε την με νότες και ρυθμό.

 

Είστε επαγγελματίας στον χώρο της Ειδικής Αγωγής; Δουλεύετε με παιδιά με και χωρίς Διαταραχή Αυτιστικού Φάσματος (ΔΑΦ); Αν ψάχνετε ένα δομημένο και δοκιμασμένο εργαλείο για να ξεκλειδώσετε και να απελευθερώσετε τις δυνάμεις, τη συναισθηματική και αισθητηριακή έκφραση, την επικοινωνία αλλά και τις κοινωνικές δεξιότητες των παιδιών, δηλώστε συμμετοχή σε αυτό το βιωματικό εργαστήριο. Η επιτυχία του εκπαιδευτικού προγράμματος του Ιδρύματος Ωνάση «Η μουσική αγαπάει τον αυτισμό», που πραγματοποιείται για έντεκα χρόνια, γίνεται η αφορμή και ο λόγος δημιουργίας ενός εργαστηρίου που θα δώσει σε κάθε ενδιαφερόμενο επαγγελματία τα εργαλεία που χρειάζεται, ώστε να μπορεί να φέρει σε επαφή με τη μουσική μεικτές ομάδες παιδιών, με και χωρίς ΔΑΦ. Μάθετε πώς μπορείτε να προσφέρετε μια ομαδική, μουσική και διασκεδαστική εμπειρία, όπου ενθαρρύνεται η αυτοέκφραση, προάγονται οι κοινωνικές δεξιότητες, ενισχύονται η συναισθηματική ωρίμανση και η αναγνώριση της μοναδικότητας του κάθε παιδιού. Φέρτε τα παιδιά σε επαφή με τη μουσική και καθοδηγήστε τα σε μια ευεργετική συνθήκη, τόσο για τα ίδια όσο και για την οικογένειά τους.

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Χριστίνα Παπανδρέου: Μουσικός (Πιάνο)

Δέσποινα Ροδοπούλου: Ειδική Παιδαγωγός

Δήμητρα Τόκα: Ειδική Παιδαγωγός

Τζίνα Παπαμιχαήλ: Ειδική Παιδαγωγός

Guido De Flaviis: Μουσικός (Σαξόφωνο)

 

Σχεδιασμός Δράσεων: Χριστίνα Παναγιωτάκου, Υπεύθυνη Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων Ιδρύματος Ωνάση

 

ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ: Εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, ειδικούς παιδαγωγούς, θεραπευτές και επαγγελματίες ψυχικής υγείας

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: 120 λεπτά

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Τετάρτη 15 & 22 Νοεμβρίου 2023 І 17:00-19:00 & 19:00-21:00

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δωρεάν

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Κάθε βιωματικό εργαστήριο είναι αυτοτελές και ολοκληρώνεται σε μια δίωρη συνάντηση. Στο τέλος των βιωματικών εργαστηρίων θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής στους εκπαιδευτικούς και ένα αντίτυπο με τα τραγούδια και τις μελωδίες από το CD «Ένα παράθυρο μικρό».

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΙΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗΣ: Η συμπλήρωση της αίτησης ενδιαφέροντος δεν εξασφαλίζει αυτομάτως μια θέση στη δράση. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Τ.: 210 3713000, Email: [email protected]

 

https://www.onassis.org/el/whatson/musiclovesautismexperientialworkshopsforteachers-2023-2024

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Στον δρόμο για τον Κολωνό | Σχολικές Επισκέψεις

01.11 – 30.11.2023 І Στέγη Ιδρύματος Ωνάση

 

Μπορεί άραγε να υπάρξει σύνδεση ανάμεσα στην τραγωδία «Οιδίπους επί Κολωνώ» και στους καταυλισμούς των Ρομά στη Δυτική Αττική;

 

H Λουκία Αλαβάνου, ερχόμενη από την 59η Μπιενάλε της Βενετίας, όπου εκπροσώπησε την Ελλάδα, δημιουργεί μια εγκατάσταση εικονικής πραγματικότητας στην οποία οι θεατές παρακολουθούν κατοίκους του συνοικισμού Νέα Ζωή στον Ασπρόπυργο να ενσαρκώνουν ρόλους από το περίφημο έργο του Σοφοκλή σε μια ψηφιακή προβολή που συνενώνει παρελθόν, παρόν και μέλλον.

Ακολουθώντας τη διαδρομή του Οιδίποδα από τη Θήβα προς τον Κολωνό, η καλλιτέχνιδα παρατηρεί κοινά σημεία στην πορεία του τραγικού ήρωα και της κοινότητας Ρομά, η οποία εγκαταστάθηκε στη συγκεκριμένη περιοχή τη δεκαετία του 1980. Η Θήβα ως αφετηρία, η προσπάθεια για ενσωμάτωση και ένταξη στην κοινωνία, το ίδιο το τοπωνύμιο του συνοικισμού (Νέα Ζωή) επισημαίνονται στην ταινία ως παραλληλισμοί και καλούν τον θεατή να προβληματιστεί πάνω σε σύγχρονα ζητήματα.

Έννοιες όπως η ανθρώπινη αξιοπρέπεια, η οικουμενική ελευθερία, τα γηρατειά και ο θάνατος διερευνώνται στην εγκατάσταση της Λουκίας Αλαβάνου και εμπλέκουν το κοινό σε ευρύτερες αναζητήσεις σχετικά με τον εκτοπισμό, τη μετανάστευση, τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Μέσα από τη θεατρική ατμόσφαιρα του εκθεσιακού χώρου, την τεχνολογία εικονικής πραγματικότητας και των εργονομικών καθισμάτων που σχεδίασε ο αρχιτέκτονας Τάκης Ζενέτος, οι μαθητές και οι μαθήτριες θα βιώσουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία θέασης. Το φάσμα των 360 μοιρών της ταινίας συμπληρώνεται με τον κατευθυντικό τρόπο λειτουργίας του ήχου και την ελεύθερη κίνηση των ειδικά σχεδιασμένων θέσεων, προσφέροντας ένα περιπετειώδες ταξίδι σε μια ψηφιακή σύνθεση μυθοπλασίας και πραγματικότητας.

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Λουκία Αλαβάνου: Καλλιτέχνιδα VR Έργου

Ειρήνη Μπασιούκα Πολυχρονιάδου: Εικαστικός

 

ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ: Μαθήτριες και μαθητές 13+ και τους καθηγητές τους

ΓΛΩΣΣΑ: Η εγκατάσταση είναι εξολοκλήρου στα αγγλικά. Θα δίνονται επεξηγήσεις στα ελληνικά.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: 120 λεπτά

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: 01.11 — 30.11.2023

Οι ακριβείς ημερομηνίες και ώρες διεξαγωγής ορίζονται κατόπιν συνεννόησης.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Άτομα που εγκυμονούν, πάσχουν από προβλήματα καρδιολογικά ή όρασης, από επιληψία ή άλλη σοβαρή ιατρική πάθηση, καθώς και άτομα που χρησιμοποιούν συσκευές υποβοήθησης ακοής, βηματοδότη ή τυχόν άλλη εμφυτευμένη ιατρική συσκευή, συνιστάται να συμβουλευτούν τον γιατρό τους προτού χρησιμοποιήσουν το VR headset.

Η χρήση του VR headset επιτρέπεται σε ανηλίκους άνω των 13 ετών, εφόσον συνοδεύονται από ενήλικο.

Η ΑΡΙΟΝΑ ουδεμία ευθύνη φέρει για αποκατάσταση πάσης φύσεως ζημίας που μπορεί να επέλθει στον χρήστη του VR headset εξαιτίας παραβίασης των ανωτέρω οδηγιών.

 

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

  • Τηρείται σειρά προτεραιότητας.
  • Όλοι οι μαθητές και οι μαθήτριες που θα συμμετάσχουν χρειάζεται να έχουν συμπληρώσει το 13ο έτος της ηλικίας τους.
  • Σε κάθε επίσκεψη μπορούν να συμμετάσχουν έως 32 άτομα (μαθητές και συνοδοί καθηγητές).
  • Οι συνοδοί καθηγητές χρειάζεται να προσκομίσουν σε έντυπη μορφή τις φόρμες συγκατάθεσης των μαθητών, υπογεγραμμένες από τους νόμιμους κηδεμόνες των μαθητών.
  • Στους συνοδούς καθηγητές θα δοθεί ξεχωριστή φόρμα, την οποία χρειάζεται να προσκομίσουν σε έντυπη μορφή.
  • Οι φόρμες συγκατάθεσης και όποιες επιπλέον πληροφορίες θα δοθούν στους ενδιαφερόμενους μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣIΑ ΑIΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓHΣ: Υποβολή αίτησης συμμετοχής στο  [email protected]

ΠΛΗΡΟΦΟΡIΕΣ: Τ.: 210 3713000, Email: [email protected]

 

https://www.onassis.org/el/whatson/oedipusinsearchofcolonus/ontheroadtocolonusschoolvisits

 

Οι «Οργανούληδες» πάνε στο Δημοτικό Σχολείο

25.10.2023 —15.05.2024 І Online

 

Αυτός ο κόσμος συνεχίζει για τρίτη χρονιά να δημιουργεί υπερήρωες που σώζουν ζωές. Με τα πιο απλά λόγια και με τους χαρακτήρες των «Οργανούληδων», τα παιδιά του Δημοτικού μαθαίνουν το σώμα τους, αλλά και τον τρόπο που η δωρεά οργάνων αλλάζει τον κόσμο.

 

Ποια είναι τα βασικά όργανα στο ανθρώπινο σώμα; Και ποια η λειτουργία τους; Πώς τα φροντίζουμε; Πώς ένας γιατρός μπορεί να αντικαταστήσει ένα όργανο, όταν αυτό δεν λειτουργεί σωστά;

Αυτές οι δύσκολες ερωτήσεις γίνονται συναρπαστικές ιστορίες μέσα από τους χαρακτήρες των «Οργανούληδων», που σχεδιάστηκαν ειδικά για παιδιά και μπορούμε να τους συναντήσουμε στο εκπαιδευτικό υλικό που συμπεριλαμβάνεται στις δράσεις και τις παρεμβάσεις των προγραμμάτων Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας του Υπουργείου Υγείας για το σχολικό έτος 2023-24 (ΙΘ Θεματικός άξονας). Το πρόγραμμα πραγματοποιείται από μεικτό κλιμάκιο καταρτισμένων επιστημόνων του Ελληνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων και του Ιδρύματος Ωνάση.

Η έννοια της μεταμόσχευσης αλλά και η δωρεά οργάνων γίνονται θεματικές μιας συζήτησης που μπορούν να κάνουν τα παιδιά με τους γονείς και τους δασκάλους τους. Μέσα στις τάξεις των Δημοτικών Σχολείων γεννιέται η ελπίδα. Ολοένα περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να μάθουν να φροντίζουν το σώμα τους, αλλά και να αντιληφθούν την αξία της δωρεάς οργάνων. Για έναν κόσμο γεμάτο υπερήρωες που σώζουν ζωές.

 

Εγκεκριμένα εκπαιδευτικά υλικά:

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Μεικτό Κλιμάκιο Καταρτισμένων Επιστημόνων του Ελληνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων και του Ιδρύματος Ωνάση.

Δημιουργός: Roydon Turner, All Good Co. (CIC)

 

ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ: Μαθήτριες και μαθητές Β΄, Γ΄, Δ΄, Ε΄ & ΣΤ΄ Δημοτικού και τους δασκάλους τους

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: 50 λεπτά

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Μάθετε περισσότερα στο onassis.org/health

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Μηνιαίες διαδικτυακές παρουσιάσεις μέσω της πλατφόρμας του Zoom

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δωρεάν

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΙΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗΣ: Για τη συμμετοχή σας, παρακαλούμε συμπληρώστε την ηλεκτρονική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στην ιστοσελίδα onassis.org. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Τ.: 210 3713000, Email: [email protected]

 

 

ΧΟΡΗΓΟΙ / ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΩΝ

 

 

 

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΩΝΑΣΗ

 

https://www.onassis.org/el/whats-on/orgamites-go-to-primary-school

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

«Μετά Δόξης» του συνθέτη Ανδρέα Κατσιγιάννη

Το νέο album «Μετά Δόξης», που αποτελεί τον τρίτο κύκλο της ενότητας τραγουδιών και ορχηστρικών θεμάτων από το μουσικό έργο του συνθέτη Ανδρέα Κατσιγιάννη, είναι διαθέσιμο τώρα από την Heaven