Η Σοφία Μανουσάκη ερμηνεύει διαχρονικές επιτυχίες στο Music Box Sessions by Heaven Music

Η Σοφία Μανουσάκη εντυπωσιάζει ερμηνεύοντας διαχρονικές επιτυχίες στο Music Box Sessions by Heaven Music

Η Σοφία Μανουσάκη ερμηνεύει διαχρονικές επιτυχίες σε ένα μοναδικό Music Box Sessions by Heaven Music που θα αγαπηθεί!

Πρόκειται για μια από τις πιο ταλαντούχες ερμηνεύτριες της γενιάς της, που έχει ξεχωρίσει χάρη στις εξαιρετικές φωνητικές ικανότητες της αλλά και το ειλικρινές συναίσθημα της ερμηνείας της.

Τώρα, η Σοφία Μανουσάκη μας παρουσιάζει ένα μοναδικό live album με επανεκτελέσεις τραγουδιών που έχουν αφήσει ιστορία, τόσο στην εγχώρια αλλά και στην παγκόσμια μουσική σκηνή.

Η τραγουδίστρια εντυπωσιάζει με το δυναμικό Malo, ένα τραγούδι με ιδιαίτερο κοινωνικό μήνυμα  που γνώρισε μεγάλη επιτυχία φτάνοντας μέχρι τα Billboard charts των ΗΠΑ. Τραγουδώντας στα Ισπανικά, η Σοφία Μανουσάκη κάνει το τραγούδι δικό της με μία σαρωτική ερμηνεία που καθηλώνει. Ακούστε το 

 

Στο digital live album συμπεριλαμβάνεται και η μεγάλη επιτυχία των Aerosmith I Dont Want to Miss A Thing, ένα τραγούδι που έχει γίνει σύγχρονος ύμνος των ερωτευμένων. Τώρα, το θρυλικό αυτό συγκρότημα δίνει κατ’ εξαίρεση την ευκαιρία στη Σοφία Μανουσάκη να δώσει την “γυναικεία ματιά” στο αγαπημένο τραγούδι που θα αποτελέσει το ιδανικό soundtrack του χειμώνα.

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια μας παρουσιάζει επίσης νέες εκδοχές εμβληματικών Ελληνικών τραγουδιών που άφησαν ιστορία όπως το Δεν Είσαι Εδώ, Ο Άγγελος Μου, Σ’ Έχω Ερωτευθεί κ.α.

Το live digital album έχει οπτικοποιηθεί από τον σκηνοθέτη Danny Ntarlas σε άλλο ένα ατμοσφαιρικό Music Box Sessions by Heaven Music, διαθέσιμο τώρα στο YouTube.

Η νέα κυκλοφορία της Σοφίας Μανουσάκη στο Music Box Sessions by Heaven Music είναι διαθέσιμη σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

 

Βρείτε την Σοφία Μανουσάκη εδώ: https://www.instagram.com/sofiamanousakiofficial

Heaven Music 2023

Subscribe στο μεγαλύτερο μουσικό κανάλι: ΕΔΩ

 

Heaven all around https://geni.us/HeavenMusic

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα