Μαρία Ευθυμίου: «Η Ελλάδα στον 20ο Αιώνα» | Στον Παρνασσό για τους σκοπούς της Πόρτας Ανοιχτής

Μαρία Ευθυμίου: «Η Ελλάδα στον 20ο Αιώνα» –

Στον Παρνασσό για τους σκοπούς της Πόρτας Ανοιχτής

Η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή προσκαλεί το κοινό στην ομιλία της διακεκριμένης και αγαπητής σε όλους Καθηγήτριας Ιστορίας του Νεώτερου Ελληνισμού, Μαρίας Ευθυμίου, με θέμα «Η Ελλάδα στον 20ο Αιώνα», η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 12 Ιανουαρίου 2024, ώρα 19.00, στον Φιλολογικό Σύλλογο «ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ» (Πλ. Αγίου Γεωργίου Καρύτση 8, Αθήνα 105 61).

Για άλλη μια φορά, η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή συνεργάζεται με τους Φίλους του Φιλολογικού Συλλόγου «ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ», για τη διοργάνωση μιας εκδήλωσης υψηλών πολιτισμικών προδιαγραφών, με σκοπό η ομιλία της Μαρίας Ευθυμίου να αποτελέσει το ξεκίνημα μιας σειράς ομιλιών διακεκριμένων επιστημόνων, όπου ο καθένας θα προσεγγίσει το θέμα από άλλη σκοπιά.

Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για τους σκοπούς της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή.

Είσοδος: 10 ευρώ

Για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων:

Τηλ.: 210 9650916

E-mail: [email protected]

Συνοπτικό ιστορικό της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή

Η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή, ειδικώς αναγνωρισμένο φιλανθρωπικό σωματείο, ιδρύθηκε το 1972 για να προσφέρει μια θέση στον ήλιο στον άνθρωπο με εγκεφαλική παράλυση στην Ελλάδα.

Στο Πρότυπο Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης «Πόρτα Ανοιχτή» προσφέρεται καθημερινά και δωρεάν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και προγραμμάτων για την εκπαίδευση, αποκατάσταση, ψυχαγωγία και κοινωνική ένταξη 240 παιδιών, εφήβων και ενηλίκων με εγκεφαλική παράλυση.

Η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή έχει τιμηθεί δύο φορές από την Ακαδημία Αθηνών για το «πολύπλευρο κοινωνικό και προνοιακό της έργο», καθώς και από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας με το Χρυσό Σταυρό του Τάγματος της Ευποιίας.

Είναι Οργανωτικό Μέλος για την Ελλάδα της Παγκόσμιας Οργάνωσης Εγκεφαλικής Παράλυσης (ICPS) και μέλος του European Association of Service Providers for Persons with Disabilities (EASPD), της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» και του «Δικτύου».

Διεύθυνση: Μ. Γερουλάνου 117, 164 52, Αργυρούπολη

Τηλ.: 210 9622290| www.epsath.gr|email: opendoor@epsath.gr|

Περισσότερες πληροφορίες στα Social Media:

Facebook: https://www.facebook.com/portaanoixti/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/cerebral-palsy-greece-open-door/

You Tube: https://www.youtube.com/user/CerebralPalsyGreece/videos

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

Συναυλία ΗΘΟΣ

ΗΘΟΣ Παρασκευή 10 Μαΐου 2024 / Ώρα έναρξης: 20.30 Εναλλακτική Σκηνή Εθνικής Λυρικής Σκηνής Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος Μαρίτα Παπαρίζου κοντράλτο Μουσική διεύθυνση: Μαουρίτσιο

ΜΑΡΙΚΕΣ (5 γυναίκες αφηγούνται)

ΜΑΡΙΚΕΣ #δενπροκειταιγιαδιασημεςπερσονες μια επί σκηνής συνάντηση για τις έμφυλες διακρίσεις 5 γυναίκες αφηγούνται   Η παράσταση εκκινεί από την ιστορία της ΜΑΡΙΚΑΣ, μιας γυναίκας που

“Springtime Stories” Γκαλερι «Αστρολάβος-Δεξαμενή»

  “Springtime Stories”   Από τη Γεωργίου Μπλιάτσου στην γκαλερί «Αστρολάβος-Δεξαμενή»  «Η δημιουργία είναι επικοινωνία», το μήνυμα της ζωγράφου Ιστορίες απόλυτα συνδεδεμένες με τη Μητέρα-Φύση,