Ο Μάνος Πυροβολάκης στη Μουσική Σκηνή Σφίγγα 

Ο Μάνος Πυροβολάκης
στη Μουσική Σκηνή Σφίγγα

14 & 28 Δεκεμβρίου
Ο Μάνος Πυροβολάκης ξεχώρισε ως ιδιαίτερος τραγουδοποιός και σύγχρονος λυράρης που συνδύασε, μέσα από τις συνθέσεις  του, την pop – rock μουσική με τις  παραδοσιακές μελωδίες.

Για δύο μοναδικές βραδιές στην αγαπημένη Μουσική Σκηνή Σφίγγα, ο Μάνος Πυροβολάκης θα παρουσιάσει ένα πολυποίκιλο πρόγραμμα γεμάτο εναλλαγές. Μια πρόταση για το δικό του κρητικό – rock πάλκο, διανθισμένο με τραγούδια που αγαπάει. Παράλληλα με  τις επιτυχίες του : ‘Το Χαμόγελο σου’, ‘Τι μας ενώνει’, ‘Όλα για όλα’,’ Στης εκκλησιάς την πόρτα, ‘Αν η αγάπη’, ‘ Μπορεί να βγω’ , κ.α. που όλοι έχουμε σιγοτραγουδήσει, μας παρουσιάζει διασκευές όπως τα “Συρτά του Ροδινού” και “Σ’ αυτό τον κόσμο” κάνοντας πάντα αναφορά  στην Κρητική παράδοση και όχι μόνο, μέσα από τη δική του αισθητική προσέγγιση.

Τον Μάνο Πυροβολάκη συνοδεύουν ο Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου  στην ηλεκτρική κιθάρα, ο Κωνσταντίνος Γιαννίρης στο μπάσο και στα φωνητικά, ο Βασίλης Γιασλακιώτης στα τύμπανα, ο Γιάννης Μολυμπάκης  στο λαούτο και ο Βαγγέλης Μαμαλάκης στα φωνητικά, την ακουστική κιθάρα και στο λαούτο.

Στη δεύτερη παράσταση καλεσμένος του ο Στέλιος Σταματογιαννάκης.

Δύο μοναδικές παραστάσεις στο γιορτινό κλίμα των ημερών, με τραγούδια που αγαπάμε και έχουν λόγο να ακούγονται!

Ώρα έναρξης: 21: 30
Είσοδος: 12 ευρώ
Προπώληση εισιτηρίων: more.com – sfiga.gr

Μουσική σκηνή Σφίγγα
Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής
(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 6987844845, 2114096149
[email protected] 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

Ο Νικηταράς στο Θέατρο Βαφείο

Στο Θέατρο Βαφείο – Λάκης Καραλής Παρασκευή 1 Μαρτίου στις 9μ.μ  «Αι γενεαί  πάσαι… Νικηταράς!» Πρόκειται για το γνωστό αριστούργημα του Θεατρικού συγγραφέα Γιώργου Α.

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ «ΑΣΤΡΟ ΚΙ ΟΥΡΑΝΟΣ»

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ «ΑΣΤΡΟ ΚΙ ΟΥΡΑΝΟΣ» Μουσική: Ανδρέας Κατσιγιάννης | Στίχοι: Λίνα Δημοπούλου    Τραγούδι από τη σειρά  «Το προξενιό της Ιουλίας»! Ο μοναδικός Παντελής Θαλασσινός ερμηνεύει το τραγούδι «Άστρο κι Ουρανός» από την επιτυχημένη