ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ALL FUN AND GAMES

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ
ALL FUN AND GAMES

 

ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ

Με τους Άζα Μπατερφιλντ («Sex Education») & Ναταλία Ντάιερ («Stranger Things»), από την εταιρεία παραγωγής των αδερφών Ρούσο.

30 Νοεμβρίου στους κινηματογράφους από την The  Film  Group

Λίγα λόγια για την ταινία

Ένα φαινομενικά αθώο και χαλαρό παιχνίδι μεταξύ εφήβων έχει ως αποτέλεσμα τον δαιμονισμό ενός εξ’ αυτών, του Μάρκους. Για να τον σώσουν, τα αδέρφια και οι φίλοι του καλούνται να συμμετέχουν σε μια σειρά δαιμονικών παιχνιδιών όπου η νίκη αποτελεί μονόδρομο, αφού η ήττα συνεπάγεται τον θάνατο των χαμένων. Τα «Παιχνίδια Θανάτου» εξερευνούν το οικογενειακό τραύμα και την ισχύ της οικογένειας, όταν αυτή αντιμετωπίζει ενωμένη ακόμα και την πιο μεγάλη απειλή.

 

Σε παραγωγή των αδερφών Ρούσο («Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη», «Τάιλερ Ρέικ: Η Φυγάδευση») με τους Άζα Μπάτερφιλντ («Sex  Education») και Ναταλία Ντάιερ («Stranger  Things»).

 

Λίγα λόγια για την παραγωγή της ταινίας

 

Οι Άρι Κόστα και Έρεν Τσελέμπογλου, οι οποίοι είχαν συνεργαστεί ξανά στην μικρού μήκους ταινία «The  Internet  Kills», υπογράφουν τη σκηνοθεσία της νέας ταινίας τρόμου «Παιχνίδια Θανάτου» σε σενάριο των ίδιων και του Τζ. Τζ. Μπρέιντερ. Στην παραγωγή βρίσκεται η AGBO, των αδελφών Ρούσο («Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη») με εκπροσώπους της να δηλώνουν περήφανοι που δίνουν την ευκαιρία σε πρωτοεμφανιζόμενους δημιουργούς να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και να συστηθούν στο κοινό.

 

Η ταινία βασίζεται στην ιδέα των «περίεργων» παιχνιδιών που πάντοτε κρύβουν κάτι πιο ύπουλο και απειλητικό, καταλήγοντας να ταλαιπωρούν με κάποιον τρόπο τους παίκτες∙ μια υπο-κατηγορία του είδους του τρόμου ιδιαίτερα γνώριμη στο κοινό. Αυτή τη φορά, το σεναριακό εύρημα αποτελεί την αφορμή, ώστε να εξερευνηθεί το οικογενειακό τραύμα, να δοκιμαστούν οι σχέσεις των εφήβων, αλλά και να αποκαλυφθούν τα μυστικά μιας ολόκληρης κωμόπολης.

 

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους των έφηβων χαρακτήρων βρίσκονται ηθοποιοί που έχουν αγαπηθεί από το νεανικό (και όχι μόνο) κοινό, χάρη στη συμμετοχή τους σε δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές. Ο Άζα Μπάτερφιλντ, ο Ότις από την σειρά «Sex  Education», πέφτει θύμα δαιμονισμού από απειλητικά πνεύματα που ζητούν εκδίκηση, ενώ στο πλάι του βρίσκεται η Ναταλία Ντάιερ, η οποία πρωτοσυστήθηκε στο ευρύ κοινό από την τηλεοπτική επιτυχία του «Stranger  Things», όπου συμμετείχε ερμηνεύοντας την Νάνσι Γουίλερ.

Σκηνοθεσία Έρεν Σελεμπόγλου, Άρι Κόστα
Σενάριο Έρεν Σελεμπόγλου, Άρι Κόστα, Τζ. Τζ. Μπρέιντερ
Παραγωγή ΆνγκελαΡούσο-Ότστοτ, ΤζέικΆουστ, ΚάσεΓουάιτινγκ, ΤζονΖόις
Ηθοποιοί Άζα Μπατερφιλντ, Ναταλία Ντάιερ,
Μοντάζ Λούις Κιόφι, Ρούθι Άσλαν
Φωτογραφία Ρικάρντο Ντίαζ
Μουσική Άλεξ Μπέλχερ
Διάρκεια 80’
Διανομή THE FILM GROUP
Είδος Τρόμου
Γλώσσα Αγγλικά
Χώρα Παραγωγής Η.Π.Α.

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

«Έτσι έζησα» 90 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ

«Έτσι έζησα» 90 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ   Μια βραδιά αφιερωμένη στο έργο του σπουδαίου συνθέτη και μαέστρου Γιώργου Κατσαρού, στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού την Παρασκευή 27

Ο Βαφτιστικός| Δ.Θέατρο Πειραιά

Θεόφραστου Σακελλαρίδη Ο Βαφτιστικός 12-13-14-15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ   Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει τον «Βαφτιστικό». Τον προσεχή Σεπτέμβριο και μόνο για 4 μόνο παραστάσεις σε μουσική

Ο ΑΟΡΑΤΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ του  Oriol Paulo

Ο ΑΟΡΑΤΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ Η αλήθεια στο σκοτάδι, το ψέμα στο φως! Μια ιστορία μυστηρίου.   Μια συναρπαστική ιστορία μυστηρίου θα ανέβει τον χειμώνα στο Θέατρο