ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΟΠΕΡΑ 

Εκπαιδευτικές & Κοινωνικές Δράσεις ΕΛΣ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΟΠΕΡΑ 

Επιλεγμένες παραστάσεις της Εθνικής Λυρικής Σκηνής  

παρουσιάζονται σε συνθήκες καθολικής προσβασιμότητας 

 

Μποέμ  

27 & 29 Δεκεμβρίου 2023  

Ώρα έναρξης: 19.30 

Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος – ΚΠΙΣΝ 

 

Into the Woods 

5 & 7 Ιανουαρίου 2024 

Ώρα έναρξης: 5/1 στις 20.00, 7/1 στις 19.30 

Εναλλακτική Σκηνή Εθνικής Λυρικής Σκηνής – ΚΠΙΣΝ 

 

Οι Εκπαιδευτικές & Κοινωνικές Δράσεις της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, με στόχο την καθολική και ισότιμη πρόσβαση όλων στην όπερα, συνεχίζουν για τρίτη χρονιά τον κύκλο δράσεων προσβασιμότητας «Όλοι μαζί στην όπερα».

Σε συνεργασία με την εταιρεία ATLAS E.P., παρουσιάζουν σε συνθήκες καθολικής προσβασιμότητας τη σπαρακτική Μποέμ στις 27 και 29 Δεκεμβρίου 2023 στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος, καθώς και το βραβευμένο με Τόνυ μιούζικαλ Into the Woods στις 5 και 7 Ιανουαρίου 2024 στην Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.  

Για τις επιλεγμένες παραστάσεις, έχει προβλεφθεί να υπάρχουν θέσεις για Κωφούς, κωφούς και βαρήκοους ανθρώπους που χειρίζονται την Ελληνική Νοηματική Γλώσσα (ΕΝΓ), θέσεις για ανθρώπους που χρησιμοποιούν τους υπέρτιτλους (CAPS) οι οποίοι καλύπτουν όλο το ακουστικό κανάλι, καθώς και θέσεις τυφλών ανθρώπων και ανθρώπων με περιορισμένη πρόσβαση στο οπτικό κανάλι επικοινωνίας, που θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία ακουστικής περιγραφής (AD). Οι σκύλοι οδηγοί τυφλών είναι επίσης ευπρόσδεκτοι.  

Οι θεατές που επιθυμούν να κάνουν χρήση των υπηρεσιών προσβασιμότητας παρακαλούνται να πραγματοποιήσουν την αγορά των εισιτηρίων τους στα Ταμεία της ΕΛΣ, τηλεφωνικά στο 2130885700 ή με email στο [email protected]. Για υποβοήθηση στις κρατήσεις που αφορούν τις υπηρεσίες καθολικής προσβασιμότητας, οι θεατές μπορούν επίσης να επικοινωνούν με την ATLAS E.P. στο 6993507553 ή με email στο [email protected]. Οι θέσεις ΑμεΑ είναι δωρεάν. 

 

Γραφείο Τύπου Eκπαιδευτικών & Κοινωνικών Δράσεων ΕΛΣ / GNO Learning & Participation Press Office
Μυρσίνη Βασιλοπούλου / Myrsini Vasilopoulou
Τηλ. / Tel. +30 2130885804
Κιν. / Mob. +30 6974809299

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

  «Η πόλη στην άλλη όχθη»

  «Η πόλη στην άλλη όχθη» Διασκευή, σύνθεση κειμένων, σκηνοθεσία: Κοραής Δαμάτης Από το Σάββατο 11 έως την Κυριακή 19 Μαΐου καθημερινά για 9 μόνο