ΦΡΟΣΩ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ – Caja de musica

ΦΡΟΣΩ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ

Παρασκευή 5 Ιανουαρίου

Caja de musica

Η Φρόσω Στυλιανού, την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου, μετά τις δύο απόλυτα επιτυχημένες της βραδιές που προηγήθηκαν, ανεβαίνει ξανά, στη σκηνή του Caja de musica, για μια ιδιαίτερη, εορταστική βραδιά, λίγο μετά την αρχή του νέου χρόνου!

Μετρά το πάθος και την δύναμη της πάνω σε ένα ανανεωμένο playlist, δοκιμάζει και δοκιμάζεται με όλη την αλήθεια και την ροκιά της, αλλάζει, μεταμορφώνεται, φτάνει το ύψος και το βάθος της, με φωνή και ψυχή.

Μαζί με τους εξαιρετικούς συνεργάτες της, τους Γρηγόρη Ντάνη στην ηλεκτρική κιθάρα, Απόστολο Καλτσά στο ηλεκτρικό μπάσο και Κώστα Σαλάπα στα τύμπανα, δημιουργεί εικόνες και ήχους που μονίμως εναλλάσονται, τραγουδώντας τα δικά της τραγούδια και πολλά ακόμα γνωστά και αγαπημένα, διασκευασμένα με τόλμη και φαντασία.

Σε ένα πρόγραμμα όπου η Lara Fabian διαδέχεται τη Μαρία Δημητριάδη, o Youssou NDour τον Δημήτρη Μητροπάνο, και η παράδοση τα τραγούδια του σήμερα, ο ψίθυρος και το γκάζι χορεύουν πάνω στην ίδια κλωστή. Εκεί ενώνονται οι φωνές και οι καρδιές μας, απαντώντας με φως και καθαρότητα στους σκοτεινούς καιρούς που ζούμε.

INFO:

Παρασκευή 5 Ιανουαρίου

Σινώπης 27, Αθήνα

Είσοδος: 10 ευρώ

Κρατήσεις: 6945166085 & [email protected]

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Ηλ. Κιθάρα: Γρηγόρης Ντάνης

Ηλ. Μπάσο: Απόστολος Καλτσάς

Τύμπανα: Κώστας Σαλάπας

Επιμέλεια: Φρόσω Στυλιανού

Αφίσα: Φοίβος Μποζάς

Φωτογραφία: Γιάννης Μαργετουσάκης

Με την στήριξη της Formiggart

 

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

Pie in the Sky

Pie in the Sky Παράσταση χορού και εργαστήριο κίνησης για γονείς και παιδιά   Χορογραφία, χορός, υλοποίηση εργαστηρίου: Γεωργία Βαρδαρού, Μυρτώ Sanchis Βαρδαρού   25,