50 χρόνια Timberland 50 years of an icon

50 χρόνια Timberland
50 years of an icon
Το διαχρονικό
brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό

ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ ΠΑΡΤΥ ΤΡΙΤΗ 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 18:00-21:00

Η φετινή χρονιά σηματοδοτεί τα 50 χρόνια αυθεντικού street style και μοναδικής ποιότητας που εκπροσωπεί η Timberland παγκοσμίως. Σε εορταστική διάθεση και με τα επετειακά χρώματα του brand να κυριαρχούν, το κατάστημα της Timberland στο Χαλάνδρι υποδέχεται τα Χριστούγεννα και προσκαλεί τον κόσμο σε μια μεγάλη γιορτή, με μουσική, street acts και εκπλήξεις για τους καλεσμένους, την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου στις 18:00 – 21:00.

Με κεντρικό μήνυμα το Express your true colours και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής, που διατίθεται αποκλειστικά στα Timberland Stores. Η γιορτή απογειώνεται υπό τις μουσικές επιλογές του δημιουργού Pan Pan, ο οποίος ενώνει το χθες με το σήμερα μέσα από ηλεκτρονικούς και disco ήχους.

Οι καλεσμένοι θα έχουν την ευκαιρία επιπλέον να διασκεδάσουν, ανακαλύπτοντας νέα αλλά και κλασσικά τολμηρά κομμάτια της Timberland, ιδανικά για τους λάτρεις του casual look και της περιπέτειας. Κάθε συλλογή έχει δημιουργηθεί με βάση μια ολιστική προσέγγιση πρώτων υλών, και με τεχνολογίες περιβαλλοντικά υπεύθυνες, με γνώμονα τη βιωσιμότητα και την αειφορία.

Το επετειακό πάρτυ της Timberland διεξάγεται υπό την αιγίδα του Δήμου Χαλανδρίου.

50 χρόνια Timberland
Τρίτη 19 Δεκεμβρίου
18:00-21:00
Κατάστημα
Timberland
Χαϊμαντά 20, Χαλάνδρι, 152 34

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΘΑΥΜΑ ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ – NEW STAR

«Θαύμα στο Μιλάνο» το ονειρικό παραμύθι του Βιτόριο Ντε Σίκα σε Digital 4K  Restoration από τις  15/8  στους κινηματογράφους σε διανομή NEW STAR   ΘΑΥΜΑ

Ανέστης Αζάς Τα σκυλιά

  Ανέστης Αζάς Τα σκυλιά   ΠΕΙΡΑΙΩΣ 260 – ΧΩΡΟΣ Η 19 – 21 ΙΟΥΛΙΟΥ, 21.30 Με Τα Σκυλιά, τη νέα του παράσταση που παρουσιάζεται