J Naz – «Σημάδι»

J Naz – «Σημάδι»

 

Μουσική: Γιάννης Κώνστας
Στίχοι: J Naz

 

Ο J Naz εγκαινιάζει τη συνεργασία του με την Heaven Music και κάνει το δισκογραφικό του ντεμπούτο με το νέο τραγούδι «Σημάδι».

Ο ταλαντούχος νέος καλλιτέχνης μας συστήνεται με ένα φρέσκο, δυναμικό τραγούδι που εκφράζει τα συναισθήματα, τις σκέψεις και τα άγχη της νέας γενιάς.

Ακόμα και σε μικρή ηλικία ο J Naz αγάπησε τη μουσική ενώ μόλις στο δημοτικό άρχισε να ακούει hip-hop. Από τότε και μέχρι σήμερα η rap μουσική μπήκε ενεργά στη ζωή του, ξεκινώντας να γράφει τα δικά του κομμάτια, θέλοντας μέσα από αυτά να εκφράσει τα πιστεύω του, να ξεπεράσει τις δυσκολίες της εφηβείας και να μοιραστεί την αλήθεια του με τον κόσμο, ερμηνεύοντας τα τραγούδια του.

Έτσι λοιπόν, σε μουσική του Γιάννα Κώνστα και δικούς του στίχους, ο J Naz κάνει το πρώτο δισκογραφικό του βήμα μαζί με την Heaven Music κυκλοφορώντας ένα τραγούδι – ύμνο!

J Naz δηλώνει για το τραγούδι: “Το «Σημάδι» το έγραψα σε μια πρόσφατη περίοδο της ζωής μου που ένιωθα αρκετά μόνος, δεν μιλούσα σε πολύ κόσμο ούτε ήμουν πολύ δραστήριος και δεν είχα κάποιο κίνητρο. Έψαχνα τρόπο να ξεσπάσω κάπου και ένα βράδυ αποφάσισα να μετατρέψω αυτό το συναίσθημα σε αυτό που αγαπώ περισσότερο, σε μουσική…”

«Κοίτα πως παίζω με την κάθε λέξη 

Θα γράφω αλήθειες κι οποίος μ’ αντέξει

Δεν είναι στόχος μου η πρώτη θέση 

Μα αν θα την φτάσω θα μ’ έχει επιλέξει..

 

Μαύρα τα σύννεφα που ακολουθάω

Φτύνω τα λόγια μου δε τα μασάω

Κρύβω τη θλίψη μου, όταν γελάω

Γεμίζω, οπλίζω, στοχεύω, χτυπάω…

 

H ραπ μου μελάνι αφήνει στο χέρι

Σκιά σ´ ένα τοίχο που δεν έχει ταίρι 

Μη μου μιλάς γιατί δε σε συμφέρει

Χαράζω στη μπάρα το J με μαχαίρι…»

Το «Σημάδι» συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικό music video, σε σκηνοθεσία Y2K, όπου βλέπουμε τον J Naz σε μια πληθώρα street τοποθεσιών της Αθήνας αλλά και στο αγαπημένο του περιβάλλον, το στούντιο.

Το νέο τραγούδι του J Naz – «Σημάδι» είναι διαθέσιμο τώρα σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες από την Heaven Music.

Ακούστε το εδώ

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα